http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... at#p680280
nie miałem S ze szczytów ani piramidki i to co zrobili dzisiaj utwierdza mnie w przekonaniu o schemacie jaki ciągle jest rozgrywany na wykresach

koks pisze:dobry pomysłNowy123 pisze:koks pisze:wrozka bez pomyłki![]()
za późno otworzyłem o sekundę i dostalem okruchy w postaci 1/4 mozliwego zysku z tego ruchu, ale i tak cieszy
zaczynam zapiski robic jakie dane i kiedy rakcja byla bo nie idzie tego spamietac wszystkiego i sie juz te pary i dane myla
![]()
następna okazja we czwartek na sprzedaży detalicznej, to nie jest najlepszy odczyt przypadkiem? jesli pamietasz jeszcze
Jak najbardziej będą.As7 pisze:Jutrzejsze dane co do GBP/USD będą znaczące ?
przeraża mnie ostatnia trafność moich przewidywań co do funta ... chyba czas postać z bokuCiapul pisze:sądze że to zamknięcie luki było po to by kupić taniej... infacja powina być ok bo w ostatnim czasie mamy do czynienia z istotnym osłabieniem funta...
Ciapul pisze:przeraża mnie ostatnia trafność moich przewidywań co do funta ... chyba czas postać z bokuCiapul pisze:sądze że to zamknięcie luki było po to by kupić taniej... infacja powina być ok bo w ostatnim czasie mamy do czynienia z istotnym osłabieniem funta...