Jakbym pisał co godzinę ze biorę s to tez raz na jakiś czas kilka by się sprawdziło. Tak jak każdemu. Wiadomo ze na 10 przypadków te 3 razy będzie miał racje bo to wynika ze statystyki. Moim zdaniem to jest jakiś BOT albo jest upośledzony umysłowo.lukpiasek pisze:on tego nie gra on tylko tak piszę sobie na forum bo skąd by tyle kasy ciągle nowej miał na uzupełnianie depozytuSeryjny Morderca pisze:Nowy123 pisze:dozucam wlsnie nowego shorta na SP500 futy shorta 1972
Od wczoraj to sie juz z 8 tych shortow naliczylem... jak bylismy przy 1940
Co za typ...![]()
zresztą nigdy nie podaję sl więc to tylko pisanina (demo) ale czasem mu się sprawdzają korekty na które liczy wiec ja tam go czytam
DayTrading: Wtorek 19.08.2014
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 19.08.2014
a kto normalny wychwala putina równocześnie najezdzając na tuskaSeryjny Morderca pisze:
Jakbym pisał co godzinę ze biorę s to tez raz na jakiś czas kilka by się sprawdziło. Tak jak każdemu. Wiadomo ze na 10 przypadków te 3 razy będzie miał racje bo to wynika ze statystyki. Moim zdaniem to jest jakiś BOT albo jest upośledzony umysłowo.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

sądze że to zamknięcie luki było po to by kupić taniej... infacja powina być ok bo w ostatnim czasie mamy do czynienia z istotnym osłabieniem funta...Nowy123 pisze:wrozka na KABLU hmm zaczelam juz od 10 00 wrozyc czy zmylkabo na razie szykujasie slabe dane ale zobaczymy o 10 28
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
spadek był i odregowanie też było, ale wszycho podczas sesji skośnych i początku londkaSeryjny Morderca pisze:Marne szanse na zjazd ponizej 0.9320 tak samo obstawialbym EA na spadki ponizej 1.4290 - mam S od 1.4350niemiaszek pisze:koks
wczorajszy kangur zgodnie z planem ale wystarczyło im pary na zaliczenie tylko wczorajszego D_R1![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p699843
zrobiłeś coś z S czy nadal trzymasz
obecnie mamy zejście do D_Pivot 0.9323 i tu się rozegra co dalej...wszystko zależy od układu i zamknięcia świeczek przy poziomie/kresce
A jak widzisz Kiwi ?:) Bo nie wiem czy zgarnac te 20 pipsow czy czekac na jakies obicie. Mam L na BE przy 0.8420.

pomimo fundamentów to od dołu trzyma W_S1 0.8425 a poranny sufit jak narazie to D_S1 0.8449 i jeżeli ten poziom zrobią a zamknięcie świeczek M5 i H1 będzie powyżej to jest szansa na podejście wyżej ale max może D_S1 0.8463

natomiast jak puści W_S1 to następny przystanek mamy dopiero na W_S2 0.8363/M_S1 0.8362...ale to raczej nie dzisiaj biorąc pod uwagę że na dzisiaj już wszystkie kreski z D(S1, S2, S3) były zaliczone

następne rozdanie świeżych kresek dopiero jutro, więc dzisiaj już bez szaleństw powinno być

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
jedna trzeba zapisc wrozk ngbp pod cpi juz wrozy od 10 00 zapiski trzeba chyb zaaczci robic
wrozka bez pomyłki
za późno otworzyłem o sekundę i dostalem okruchy w postaci 1/4 mozliwego zysku z tego ruchu, ale i tak cieszy

za późno otworzyłem o sekundę i dostalem okruchy w postaci 1/4 mozliwego zysku z tego ruchu, ale i tak cieszy

Swing
Jutrzejsze dane co do GBP/USD będą znaczące ?
koks pisze:wrozka bez pomyłki![]()
zaczynam zapiski robic jakie dane i kiedy rakcja byla bo nie idzie tego spamietac wszystkiego i sie juz te pary i dane myla
w nocy n kiWi ostatnio byla slaba reakcj na takie dane wczoraj odchylenie bylo znaczne bo - 1 % od prognoza ale i tak reakcjaa byla w pierwszym momencie jedynie10 pipsow zjazdu wiec zgodnie z tym co sie pisalo ze na cuda niema co liczyc i ze reakcje s zregoly slabe na te dane lecz z pomoca przyszedl minister

dobry pomysłNowy123 pisze:koks pisze:wrozka bez pomyłki![]()
zaczynam zapiski robic jakie dane i kiedy rakcja byla bo nie idzie tego spamietac wszystkiego i sie juz te pary i dane myla

następna okazja we czwartek na sprzedaży detalicznej, to nie jest najlepszy odczyt przypadkiem? jesli pamietasz jeszcze

Swing