DayTrading: Piątek 15.08.2014
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 15.08.2014
wojna jest nieunikniona. Niby co ma Putin i oligarchowie do stracenia?? skoro już są pod ścianą i nalożone zostały na nich sankcje>? na wojnie mogą co najwyzej zyskać bo gospodarczo są już w czarnej d... także można zarobić będzie na spadkach wkrótce indeksów i na przepływie kapitału do jena i dolara
windsurfing na falach trendu
- roberttheus
- Maniak
na ropie i na surowcach związanych z żarciem jest spekula aby osłabić ruskich. tania ropa i gaz oraz droga żywność rozłoży ich gospodarczo
windsurfing na falach trendu
dopóki ruskie nie zdobędą kijowa to w polsce nie ma się czego bać poza atomówką i dalszymi rządami liska chytruska. Dopiero jak będą przesuwać wojska do obwodu kaliningradzkiego, to się zacznę pakowaćhighend pisze:za 2 minuty to chyba ja sie spakuję, zabieram rodzinę i spierdzielam stąd... chyba do anglii najlepiej.lukpiasek pisze:2 minuty i dax ruszy na północ
Tam tak szybko ruscy nie dojdą.
Pomyślcie logicznie co się stanie jak się stanie. Wtedy nic się nie będzie dało sprzedać (bo nikt nic nie kupi), a majątek będzie nic nie wart. Tylko życie ludzkie i jedzenie.

nie wiem czy słuchaliście to polecam
http://independenttrader.pl/37,symulacj ... chiny.html
http://independenttrader.pl/37,symulacj ... chiny.html
wtedy może być za późno - blokada granic itp... kto by chciał milionów uciekinierów z PL na zachodzie?adk77 pisze:dopóki ruskie nie zdobędą kijowa to w polsce nie ma się czego bać poza atomówką i dalszymi rządami liska chytruska. Dopiero jak będą przesuwać wojska do obwodu kaliningradzkiego, to się zacznę pakowaćhighend pisze:za 2 minuty to chyba ja sie spakuję, zabieram rodzinę i spierdzielam stąd... chyba do anglii najlepiej.lukpiasek pisze:2 minuty i dax ruszy na północ
Tam tak szybko ruscy nie dojdą.
Pomyślcie logicznie co się stanie jak się stanie. Wtedy nic się nie będzie dało sprzedać (bo nikt nic nie kupi), a majątek będzie nic nie wart. Tylko życie ludzkie i jedzenie.. bądź co bądź jedyne 60km wtedy pozostanie.
w życiu trzeba uprzedzać fakty i myśleć do przodu. Być przed innymi. Inaczej się zginie. Na foreksie ta zasada też obowiązuje.
Masz 60km do granicy z.. Niemcami? ja mam 30km do granicy z Czechami i 400km z Niemcami (ale A4 - 4h jazdy).
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
zerohedge @zerohedge 34 sek.
The "Friday-can-never-close-red" rally appears to have finally arrived
The "Friday-can-never-close-red" rally appears to have finally arrived
co do ropy jeszcze: wczoraj pisałem, ze SELL bo sygnały sell itp, bo na złość ruskim.. ropa była na wsparciu (WTI 96.50) i je przebiła (w dół)... dzisiaj nie tylko odrobiła ale wróciła z wybicia z powrotem (aktualnie 97.25)...
Więcej, bo nawet ewentualny konflikt zbrojny nie przekona rządu do zniesienia bramek na A4highend pisze:400km z Niemcami (ale A4 - 4h jazdy).

o ile broker nie wyparuje (od bombki atomowej)roberttheus pisze:wojna jest nieunikniona. Niby co ma Putin i oligarchowie do stracenia?? skoro już są pod ścianą i nalożone zostały na nich sankcje>? na wojnie mogą co najwyzej zyskać bo gospodarczo są już w czarnej d... także można zarobić będzie na spadkach wkrótce indeksów i na przepływie kapitału do jena i dolara
-- Dodano: 15 sie 2014, 19:31 --
ja mam viatollamelpomena pisze:Więcej, bo nawet ewentualny konflikt zbrojny nie przekona rządu do zniesienia bramek na A4highend pisze:400km z Niemcami (ale A4 - 4h jazdy)..