DayTrading: Piątek 15.08.2014
Re: DayTrading: Piątek 15.08.2014
Wtedy będziemy pszenicą handlować na straganie, a nie na giełdzie.highend pisze:za 2 minuty to chyba ja sie spakuję, zabieram rodzinę i spierdzielam stąd... chyba do anglii najlepiej.lukpiasek pisze:2 minuty i dax ruszy na północ
Tam tak szybko ruscy nie dojdą.
Pomyślcie logicznie co się stanie jak się stanie. Wtedy nic się nie będzie dało sprzedać (bo nikt nic nie kupi), a majątek będzie nic nie wart. Tylko życie ludzkie i jedzenie.

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Wszystko to tylko propaganda, ale dobrze niech się niedźwiedzie boją 

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
sie troche przeliczyl
Co się odwlecze to nie uciecze.... Wzajemnie!xhDog pisze:Wtedy będziemy pszenicą handlować na straganie, a nie na giełdzie.highend pisze:za 2 minuty to chyba ja sie spakuję, zabieram rodzinę i spierdzielam stąd... chyba do anglii najlepiej.lukpiasek pisze:2 minuty i dax ruszy na północ
Tam tak szybko ruscy nie dojdą.
Pomyślcie logicznie co się stanie jak się stanie. Wtedy nic się nie będzie dało sprzedać (bo nikt nic nie kupi), a majątek będzie nic nie wart. Tylko życie ludzkie i jedzenie.A tak poważnie to strach ma wielkie oczy. Szefowie MSZ Ukrainy i Rosji ugadali się na spotkanie i do tego czasu Rosja raczej nic nie zrobi więc spokój jak narazie. Miłego weekendu.

Sorry, że tak pisze w ogóle - ale nie zamierzam w razie czego umierać za nasz kraj, może to niepatriotyczne - ale gdyby mnie wezwali do wojska to kto się zajmie żoną i dziećmi? Nie ma lekko. Choć Anglia jest masakryczna (z uwagi na multikulti) - znam dobrze bo tam bywałem... i jeśli chodzi o multikulti to jestem na NIE. Jak nie ruscy to zaś islamiści. Europa ginie tak czy siak.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
zero optymizmu na weekend Highend
a będzie dobrze, dogadają się , nas to ominie
a będzie dobrze, dogadają się , nas to ominie

Swing
- Matthew414
- Pasjonat
Ruscy zaniepokojeni aktywnoscia Nato przy swojej granicy." Jakoś nie ciekawie się robi
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

Dlaczego na DE30 znowu zwała ?;/ cały tydzień się cieszyłem a tu w jeden dzień 3/4 zysku uciekło ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Wiem, że to truizm, ale właśnie dlatego warto zastanowić się nad wcześniejszym cashowaniem części otwartej pozycji. 
Ja - zamiast tego - najczęściej stosuję trailing stopy. Co prawda krótki TS szybko wybija (zamyka) pozycję, ale przynajmniej rzadziej dostaję biegunek, co w kontekście noszenia stringów ma pewne znaczenie....
Udanego weekendu!

Ja - zamiast tego - najczęściej stosuję trailing stopy. Co prawda krótki TS szybko wybija (zamyka) pozycję, ale przynajmniej rzadziej dostaję biegunek, co w kontekście noszenia stringów ma pewne znaczenie....
Udanego weekendu!
77% w longach na eurchf od 1,2140 a tu Tomasz Dżordan w weekend wypowie się , że SNB zawiesza podłogę 1,20 z powodu ciężkiej sytuacji geopolitycznej..
to oczywiście scenariusz pod senny koszmar zapakowanego po brzegi za 1,21, ale z drugiej strony ciekaw jestem ilu weszło w L za cale depo przy 1,2080
to oczywiście scenariusz pod senny koszmar zapakowanego po brzegi za 1,21, ale z drugiej strony ciekaw jestem ilu weszło w L za cale depo przy 1,2080
Swing