maniutek pisze:odważny albo głupi
kawa wiem że się buja w tych granicach ona tak czesto robi kiedys bujała się 159-167 ładnie się grało a poźniej połowe depo mi wycieła, 175-183 to samo boje się s*ki arabiki
dax zaliczy spowrotem 9300 może nawet 9350-400 o ile nie spadnie poniżej 9000 dziś a od poniedziałku do 9600 w kilka dni max . zobaczysz
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem
kawa wiem że się buja w tych granicach ona tak czesto robi kiedys bujała się 159-167 ładnie się grało a poźniej połowe depo mi wycieła, 175-183 to samo boje się s*ki arabiki
Do odważnych świat należy!
Co do kawy: ja bym za chiny jej nie sprzedawał, nawet powyżej 200..... bardziej mi to wygląda, że pod koniec roku będziemy ale bliżej 300.... oczywiście rynek zweryfikuje... Dlatego bezpieczniej jest brać L w dołkach bo może nagle wypalić....
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, 18:43 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
nowy czesto ma racje ale robi błąd bo gra pod prąd jakby łapał dołki zgodnie z trendem robił by jeszcze miej błędów
uparł się na zwałe i już a mogłby zarabiać i w górę i w dół
ciekawe czy na edku nie bedzie teraz takiego zjazdu jak na indeksach ? wielce prawdopodobne
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, 18:46 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem
może jedno i drugie , hehe zakładam że 208 nie przejdzie więc sprzedaje po 207 i 209 można stopa dać . a bać się trzeba
lukpiasek pisze:
jakbyś był bystry to byś wiedział że to nie objęcie bessy
sprawdz max w czerwcu i w lipcu bo lipcowa nie przebiła szczytu z czerwca i dlatego nie może być objęciem bessy pomimo że przebiła low czerwcowej
i po co ta zaczepka "jak byś był bystry".....
ciekawe co powiesz jak sierpniowa świeca się zamknie na... powiedzmy 7600. Nierealne?
sorry to za te wszystkie ataki Twoje na mnie
a co powiesz jak sierniowa poprawi szczyt lipcowej nierealne ? no: 10100
ba jestem pewny na 99% że tak się stanie o ile nie pęknie już 9000tyś
było się nie śmiać, że miałem stratę.... ja to potraktowałem lajtowo choć to spora kasa była.
Wobec obecnej sytuacji na Ukrainie oraz sankcji... fundamentalnie dax nie ma możliwości wrócić na 10100... w tym miesiącu... Ale OK. Możemy się założyć. mamy teraz 9091. robimy 8000 moje vs. 10000 Twoje. Czas dwa tygodnie do końca miesiąca....