DayTrading: Piątek 15.08.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 sie 2014, 00:00

Wzrost
12
71%
Bez zmian
3
18%
Spadek
2
12%

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 15.08.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

maniutek pisze:odważny albo głupi ;)
kawa wiem że się buja w tych granicach ona tak czesto robi kiedys bujała się 159-167 ładnie się grało a poźniej połowe depo mi wycieła, 175-183 to samo ;) boje się s*ki arabiki :D
dax zaliczy spowrotem 9300 może nawet 9350-400 o ile nie spadnie poniżej 9000 dziś a od poniedziałku do 9600 w kilka dni max . zobaczysz :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

kawa wiem że się buja w tych granicach ona tak czesto robi kiedys bujała się 159-167 ładnie się grało a poźniej połowe depo mi wycieła, 175-183 to samo ;) boje się s*ki arabiki :D
Do odważnych świat należy! :)

Co do kawy: ja bym za chiny jej nie sprzedawał, nawet powyżej 200..... bardziej mi to wygląda, że pod koniec roku będziemy ale bliżej 300.... oczywiście rynek zweryfikuje... Dlatego bezpieczniej jest brać L w dołkach bo może nagle wypalić....
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, 18:43 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

nowy czesto ma racje ale robi błąd bo gra pod prąd jakby łapał dołki zgodnie z trendem robił by jeszcze miej błędów
uparł się na zwałe i już a mogłby zarabiać i w górę i w dół

ciekawe czy na edku nie bedzie teraz takiego zjazdu jak na indeksach ? wielce prawdopodobne
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, 18:46 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

lukpiasek pisze:nowy czesto ma racje ale robi błąd bo gra pod prąd jakby łapał dołki zgodnie z trendem robił by jeszcze miej błędów
dla mnie miesięczna świeca daxa (czerwcowa + lipcowa) to wygląda na takie coś:
http://www.almanachinwestora.pl/analiza ... ecia-bessy

dlatego jestem cały czas bardziej za S i każdy podryg (jak dzisiaj na 9300) traktuję jako okazję do S.

Moim zdaniem obecny dołek daxa różni się mocno od tych poprzednich, z których następował szybki powrót na UP w trendzie wzrostowym.

Awatar użytkownika
rexex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rexex »

może jedno i drugie , hehe zakładam że 208 nie przejdzie więc sprzedaje po 207 i 209 można stopa dać . a bać się trzeba

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

highend pisze:
lukpiasek pisze:nowy czesto ma racje ale robi błąd bo gra pod prąd jakby łapał dołki zgodnie z trendem robił by jeszcze miej błędów
dla mnie miesięczna świeca daxa (czerwcowa + lipcowa) to wygląda na takie coś:
http://www.almanachinwestora.pl/analiza ... ecia-bessy

dlatego jestem cały czas bardziej za S i każdy podryg (jak dzisiaj na 9300) traktuję jako okazję do S.

Moim zdaniem obecny dołek daxa różni się mocno od tych poprzednich, z których następował szybki powrót na UP w trendzie wzrostowym.
jakbyś był bystry to byś wiedział że to nie objęcie bessy ;)

sprawdz max w czerwcu i w lipcu bo lipcowa nie przebiła szczytu z czerwca i dlatego nie może być objęciem bessy ;) pomimo że przebiła low czerwcowej

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

lukpiasek pisze: jakbyś był bystry to byś wiedział że to nie objęcie bessy ;)

sprawdz max w czerwcu i w lipcu bo lipcowa nie przebiła szczytu z czerwca i dlatego nie może być objęciem bessy ;) pomimo że przebiła low czerwcowej
i po co ta zaczepka "jak byś był bystry"..... :roll:
ciekawe co powiesz jak sierpniowa świeca się zamknie na... powiedzmy 7600. Nierealne?

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

USD JPY 102 okolice bronione

podbijana na SP500 zobaczymy na ile im starczy pary czydobija do 1950 futow bo moje SL na be czeka jeszcze mi to zbiora nie potrzebnie grrr

na kiwi powrocili nad line zobaczymy jak zamkna chyba nam sie tam dluzej kiwiosz pod tym oporem mocnym pokisi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

highend pisze:

ciekawe co powiesz jak sierpniowa świeca się zamknie na... powiedzmy 7600. Nierealne?
sorry to za te wszystkie ataki Twoje na mnie ;)

a co powiesz jak sierniowa poprawi szczyt lipcowej nierealne ? no: 10100

ba jestem pewny na 99% że tak się stanie o ile nie pęknie już 9000tyś

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

lukpiasek pisze:
highend pisze:

sorry to za te wszystkie ataki Twoje na mnie ;)

a co powiesz jak sierniowa poprawi szczyt lipcowej nierealne ? no: 10100

ba jestem pewny na 99% że tak się stanie o ile nie pęknie już 9000tyś
było się nie śmiać, że miałem stratę.... ja to potraktowałem lajtowo choć to spora kasa była.
Wobec obecnej sytuacji na Ukrainie oraz sankcji... fundamentalnie dax nie ma możliwości wrócić na 10100... w tym miesiącu... Ale OK. Możemy się założyć. mamy teraz 9091. robimy 8000 moje vs. 10000 Twoje. Czas dwa tygodnie do końca miesiąca.... :d

Zablokowany