niebieski zatrzymał nie ma armagedonu to tylko plota jak kurz opadnie wrócimy na 9300 jeszcze dziś a tam banksterka zabawi się z niedzwiedziami i od razu pyk na 9500

teraz to tylko możesz czekać na reakcję Rosji. Albo zamilkną i nic nie powiedzą, albo zdementują tak jak potrafią, albo sytuacja się zaostrzy i na granicy zaroi się od zielonych ludków w walonkach, a wtedy to 9000 (chociaż tu 5 minut wystarczy) na dax i 1900 na sp to w jeden dzień zobaczymylukpiasek pisze:zapomnij o 8900 to tylko wycinka slów okazja do longów jak nie ma wojny dax nie leci po 100pkt na minutę w dół to znaczy że grubasy teraz kupują na potęgę na zakończenie dnia się okaże byle plote zdementowalihighend pisze:No to bierz S i nie marudź już z tym 9600... czy tam 9300 wrrr !lukpiasek pisze:na daxie może być jeszcze jedna mała falka w dół kurde jak zaczęli wycinać to może pójdą do bólu wiedzą że 9000tys okragły poziom dużo stopów fak
do 9000tyś jestem spokojny że to tylko banksterskie zabawy
Nic nie zdementują - to informacja z oficjalnej strony prezydenta Ukrainy, Poroszenko poinformował o tym też Camerona.lukpiasek pisze:byle plote zdementowali
tak czy siak ORGR jest zepsuty juz i jakby mialo urosnąć to musisz inną formacje wymyśleć.lukpiasek pisze:https://www.tradingview.com/x/X36p6ySj/
niebieski zatrzymał nie ma armagedonu to tylko plota jak kurz opadnie wrócimy na 9300 jeszcze dziś a tam banksterka zabawi się z niedzwiedziami i od razu pyk na 9500
i nie miałeś longa...koks pisze:a ja zostałem z S na aud/usd , które zarabia
wszystko znowu przez wschód, usdpln 150 pips up ..
szukają tłumacza ukraińskiego,lukpiasek pisze:https://www.tradingview.com/x/qeRbRlD1/
po ameryce nie widać żeby to miał być armagedon
tu najlepszy analityk techniczny nic nie wywróży na try huf czk pln rub bo teraz to są fusy, jasna cholera.. nie miałem pozycji bo nie gram hazardu, tylko próbuję inwestować, każda wiadomość potrafi zmienić sytuacje o 180 stopni.highend pisze:koks pisze: a niejaki lukpiasek ostatnio wklejał usd/try "świetny" setup na rgr![]()
(na sell rzecz jasna)