nie obchodzi mnie kiwi czy kabel i twoje analizy , mówisz ze zagrałeś dax i sp na spadki to pokaz pozycje (transakcje) nie kwoty tylko transakcje czy to dla ciebie takie trudne chyba nie rozwiałbyś wszystkie wątpilowosci wokół siebie no to co pokazesz ? tylko nie post tylko transakcje bo to nie to samo
no chyba że nie masz no to nie masz co pokazać
-- Dodano: pt 15-08-2014, 14:03 --
nowy123 jest inne wytłumaczenie może tak dużo kasy topisz na indeksach grając pod prąd że mógł wystąpić bankrutNowy123 pisze:koks pisze:myślę, że ten cytat przejdzie do historii tego forumlukpiasek pisze: ja ci nie zarzucam że nie masz realnego konta tylko że grasz na demo
padlem no padlem ze smiechu![]()
jeszcze frustratowi kiedys udawanialem pokazywalem zlecenia na kiwi i aud z wykresem "demo" bo juz nie wytrzymalem i dalem sie sprowokowac a ten dalej swoje rece opadaja
![]()
![]()
![]()
spedzam tyle przed wykresami i kompem po to by sobie miec konto real a grac na demo ahahahahaahahahahhahhahahaahahhhahahaahhahahahahahahahahahahahh
on chyba cos z glowa ma nie tak bo nie mam innego wytlumaczenia
temat uwazam za zamkniety

ale nie chodzi mi juz o nic tylko pokaż te ostanie transakcje na sp i dax o których pisałeś że ci zostało 1/4 czy 1/3 bo w dołku zamykałeś
mówie sprawdzam pokazuj kartyPAMIETAJ dzieciaku ja pisze przed faktem nie po fakcie lub w trakcie wszystko cofni sie kilka dni moj ty adwersarzu![]()
![]()
a wtedy pisalem ze zemknalem 1/4 a teraz pisze 1/3 czyli musialem jeszcze cos podomykac