bądź kozak i pokaż nam jak łapiesz szczyty i zamykasz w dołku nie daj się prosić , bo gadać to każdy umie że tak zrobił

- ja miałem shorty z 10tyś na dax i zarobiłem na nich tyle że przez rok nie musiałbym pracować

Na Alejach Ujazdowskich.highend pisze:hmm...... gdzie te czołgi
moi drodzy pieniądz lubi ciszę, a takie wymagnie pokazywania własnego portfela nie ma sensu, a rodzi tylko agresjęlukpiasek pisze:jakbyś mia
ł to byś wrczucił screen tak jak ja pokazywałem seryjnemu moje pozycje z jap225![]()
bądź kozak i pokaż nam jak łapiesz szczyty i zamykasz w dołku nie daj się prosić , bo gadać to każdy umie że tak zrobił
- ja miałem shorty z 10tyś na dax i zarobiłem na nich tyle że przez rok nie musiałbym pracowaćprawda czy falsz
mocne oporykoks pisze:ma ktoś poza mną S na aud/usd?bo mam wrażenie że zostałem sam
lukpiasek pisze:nic mnie nie obchodzą jego pieniadze chodzi tylko o pozycje otwartą po 10tyś i zamkniętą w dołku po 9tyś dax![]()
chcialbym zobaczyć jak on to zrobił czy to aż takie trudne ? pewnie dla kogoś kto "by to zrobił po fakcie" nie wykonalne bo nie da się wstecz otwierać pozycjiale cóż mam nadzieje że się mylę i zobaczymy asa forum pierwszy raz potwierdzającego swoje słowa