DayTrading: Piątek 15.08.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 sie 2014, 00:00

Wzrost
12
71%
Bez zmian
3
18%
Spadek
2
12%

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 15.08.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

@elusia

niop wiem ale chciałbym zerknąć czy tylko gada czy zagrał ;)
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

elusia pisze:
lukpiasek pisze:nic mnie nie obchodzą jego pieniadze chodzi tylko o pozycje otwartą po 10tyś i zamkniętą w dołku po 9tyś dax ;)
chcialbym zobaczyć jak on to zrobił czy to aż takie trudne ? pewnie dla kogoś kto "by to zrobił po fakcie" nie wykonalne bo nie da się wstecz otwierać pozycji :mrgreen: ale cóż mam nadzieje że się mylę i zobaczymy asa forum pierwszy raz potwierdzającego swoje słowa :)

Pod Twoją nieobecność jak to nazwałeś "AS" zamieszczał swoje pozycje. Poszukaj :)

to mitomna frustracje musi swoje tutaj wykrzyczec czekaja z longami 13900 na EUR USD na 1,400 na :lol: :lol:

nie rozumie grajek ze ze jak on wieszczyl dalesz wzrosty przy 10 000 tys ja zberalem S i o tym nie po fakcie ale przed pisalem jak ina SP500 tez pisalem

lapkus mitomanie zazdrosniku frustracie jaie po facie dzieck odorgi pisalme o tym juz chwile temu iedy zamykalem i ile mi zostalo hahaha wiec ochlon dzieciaku i idze do piaskownicy sie pobawic bo wszysto jest d ozweryfikowania poszkuja moich postow kiedy pisalem ile mi zostalo

dla twej wiadomosci w dolku "misztrzu" ty ponoc brales L na DAx przy 8900 ahahah a jesli dla ciebe dolek jest na 9000 to krzyz na droge frustracie :lol: :lol: :lol:

PAMIETAJ dzieciaku ja pisze przed faktem nie po fakcie lub w trakcie wszystko cofni sie kilka dni moj ty adwersarzu :lol: :lol: :lol: a wtedy pisalem ze zemknalem 1/4 a teraz pisze 1/3 czyli musialem jeszcze cos podomykac

nawet mi sie nei chce szukac tego postu co pisalem by ci udowdnic kiedy to bylo i nie ma mzamiaru bo szkoda mi czasu na ciebe frustraciku malutki

-- Dodano: pt 15-08-2014, 13:29 --

Ps.. jesli mi zarzucasz granie na demu potem jak ci udowdnilem jak u mnie "demo" wyglada a pozniej sfrustrowany po nie udanych zagraniach znowu wciskales ciemnote ze gram na demo to chyba wszysto mowi za siebe hahahha udowdni mi kiedy pisze po fakcie jak i moje analizy cz ysa po fakcie podawane pod ktore gram i zarabiam wiec SKONCZ WSTYDU OSZCZEDZ po co sie pogrążasz i osmieszasz

to tyle.... mam cie w ignorach ale ja ktos odpisuje na twoje glupkowate zaczepik to chcac nie chca znowu meczysz mi oko

wesoly
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wesoly »

https://www.tradingview.com/x/ymuBJp7X/

Edek na kilka najbliższych dni, radzę korzystać bo konsole mają swoje uroki w postaci $$$ :564:

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

uderz w stół a nożyce się odezwą :)
własnie o to chodzi pisać to sobie można wszystko ale zagrać i pokazac tą transakcje to dwie różne rzeczy wiadomo że o shortach nowy piszę nawet jak rosną czyli jak jest hossa ale i kazdą górkę łapie ale słownie to wiadomo nie ryzykuje się żadnych pięniędzy więc można wszytko i nawet jak banksterka zrobi pump to można dalej biadolić że sie weźmie wyżej short ale gdyby to grać za prawdziwe pieniądzę to mama musi duży debet mieć ;) bo kasy by nie starczyło
dlatego chciałbym zobaczyc pozycje short na dax po 10tyś i tp na 9tyś o których piszę ów bajkopisarz
nawet mi sie nei chce szukac tego postu co pisalem by ci udowdnic kiedy to bylo i nie ma mzamiaru bo szkoda mi czasu na ciebe frustraciku malutki
i o to mi chodzi on może tylko udowodnić że pisał a nie że zagrał :mrgreen: a przecież wszyscy wiemy i widzimy że ciagle piszę short od kilku lat na rynku byka więc wiadomo że czasem sie na korektę załapię ale myk polega na tym że jeśli faktycznie zagrał to jest nawet niezły ale jeśli tylko piszę to wiadomo że taki post można przytoczyć i się pochwalić że się pisało a jak spadnie tak jak teraz to piszę że zagrał bo gdyby nie spadło to by pisał że dobiera dalej juz go wyczaiłem jak on manipuluje forum :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, 13:41 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Dax dziś 9600 czy może 9100?
A może 8900? Ktoś wziął S na 9320?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

@nowy123

ja ci nie zarzucam że nie masz realnego konta tylko że grasz na demo a ty żadnej transakcji nie pokazałeś na realnym koncie ani nawet na demo bo pisanie postów na forum że short dax 10tyś to włąśnie gra na demo :mrgreen:

Awatar użytkownika
koks
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: koks »

lukpiasek pisze: ja ci nie zarzucam że nie masz realnego konta tylko że grasz na demo
myślę, że ten cytat przejdzie do historii tego forum :lol:
Swing

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

LAPKUSIOWY kto podawal analizy na KABLA KIWI rozpisywal je kore sie sprawdzaly i kiedy sie mowilo o shortach na KIWI przy 8800 czy KAblu poziomy docelowe wyliczal nie po fakcie a przed wszysto od zweryfikowania jest....jec ochlon chlopcze troche z tej zazdrosci i frustracji wez sie do nauki i zarabiaj lub kozystaj z analiz i spostrzeżeń innych

na GBP USD moje shorty zamyale mo wiele wczeniej pod analize i pisale ze sie troche pospieszylem a ten doleczek ostani to kto przewidzial ty czy ja

OCHLON troszke bo jesli ktos w dobrej wierze analiz robi i sie pod nie zarabia to nie po to by taki frustrat jak probowal odreagowac :lol: :lol: i jesli ktos sie pyta o moje widzenie danej pary czy indeksu staram sie obiektywnie pisac z analiza ta ja to czynie na PRIV jesli ktos pyta o metale i toawry nie udaje znawcy tylko pisze ze nie zajmuje sie tym tematem i nie robie tam analiz ta jak ty probujac na wszystim grac a wychodzi CI tylo frustracja skup sie chlopie na 3 4 parach czy tam indeksie jednym czy drugim i badz w tym dobry

swego czasu tutaj namawialem wszystkich i przez dl czas skupalem swoja uwage i analizy na parach JPY i od 105 106 EUR JPY pod BOJ namaiwalem na longi jak i na innych parach JPY i wielu jesli skorzystalo zarobilo sporo jak ja, a ty mi wysakujesz sfrustrowany i zaczepki szukasz jeszcze zeby ci cos udawaniac :lol: :lol: :lol: ochlon to juz ostania notka w twojastrone i nawet jesli znowu frustracje bedziesz probowal wyladowac i meczyl oko a mi sie to przypadkim zobaczy jak dzis calkowita ignorancja z moeje strony to ci moge przyzec bez wzgledu co bedziesz pisal i co bedziesz probowal udawaniac :lol: :lol:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, 13:56 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maniutek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maniutek »

highend pisze:Dax dziś 9600 czy może 9100?
A może 8900? Ktoś wziął S na 9320?
tak ja wziąłem
biedny to ja jestem od urodzenia...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

koks pisze:
lukpiasek pisze: ja ci nie zarzucam że nie masz realnego konta tylko że grasz na demo
myślę, że ten cytat przejdzie do historii tego forum :lol:

padlem no padlem ze smiechu :lol: :lol: jeszcze frustratowi kiedys udawanialem pokazywalem zlecenia na kiwi i aud z wykresem "demo" bo juz nie wytrzymalem i dalem sie sprowokowac a ten dalej swoje rece opadaja :lol: :lol: :lol:

spedzam tyle przed wykresami i kompem po to by sobie miec konto real a grac na demo ahahahahaahahahahhahhahahaahahhhahahaahhahahahahahahahahahahahh

on chyba cos z glowa ma nie tak bo nie mam innego wytlumaczenia

temat uwazam za zamkniety :)

Zablokowany