DayTrading: Czwartek 14.08.2014
Re: DayTrading: Czwartek 14.08.2014
Panowie( i panie )najważniejsze jest jedno - jak szybko się przyznasz się do błędu i zamkniesz stratną pozycję oraz jak długo ją utrzymasz gdy masz rację . To że się ktoś pomyli to normalna rzecz i można to robić wiele razy . Skończcie to wyśmiewanie i wytykanie pomyłek
jesli berzemy to jao ABC korekty calego spadku z 8830 na 8400 tyko taki wizja ja by to moglo wygladac ale bez obliczen dokladnych
na szybko tylko musi nam sp500 skonczyc bryndzlowane
wtedy USD JPY poleci za SP500 lub z NZD jaie znowu lepsze dane przyjsc 

Jest gdzieś jeszcze dodatni swap na tym? Zawsze jak patrzę na spread vs zmienność, to mi się odechciewa go kupować.Marcin30 pisze:EUR/CHF dobry czas na L, nie zlecieli niżej niż 1,21 przez ostatnie miesiące...

- roberttheus
- Maniak
Nie no to spoko Twoja analiza pokrywa się z moją. Nie otwieram S dopóki nie zobaczę MINIMUM 0.86
windsurfing na falach trendu
Dokładnie. Zaczepni co po niektórzy ze hoho.
Tymczasem pszenica chce rosnąć a cotton zaliczył niezla zwale.... Wg mnie okazja na zakupy.
Tymczasem pszenica chce rosnąć a cotton zaliczył niezla zwale.... Wg mnie okazja na zakupy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
roberttheus pisze:Nie no to spoko Twoja analiza pokrywa się z moją. Nie otwieram S dopóki nie zobaczę MINIMUM 0.86
to ne zobaczysz w tym ruchu

- roberttheus
- Maniak
Święta racja nawet jak się pomylisz a masz odpowiednie MM i RR to w dup... to miejrexex pisze:Panowie( i panie )najważniejsze jest jedno - jak szybko się przyznasz się do błędu i zamkniesz stratną pozycję oraz jak długo ją utrzymasz gdy masz rację . To że się ktoś pomyli to normalna rzecz i można to robić wiele razy . Skończcie to wyśmiewanie i wytykanie pomyłek
windsurfing na falach trendu
u mnie dax zawrócił od 9197.5 linia szyi działa ?
miło by było jakby pokazali siłe poprawiając nowy szczyt

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

chyba nie ma,laranja pisze:Jest gdzieś jeszcze dodatni swap na tym? Zawsze jak patrzę na spread vs zmienność, to mi się odechciewa go kupować.Marcin30 pisze:EUR/CHF dobry czas na L, nie zlecieli niżej niż 1,21 przez ostatnie miesiące...
to taki deal na max 35 pips, 1,2115 - 1,2150