DayTrading: Czwartek 14.08.2014
Re: DayTrading: Czwartek 14.08.2014
Panowie( i panie )najważniejsze jest jedno - jak szybko się przyznasz się do błędu i zamkniesz stratną pozycję oraz jak długo ją utrzymasz gdy masz rację . To że się ktoś pomyli to normalna rzecz i można to robić wiele razy . Skończcie to wyśmiewanie i wytykanie pomyłek

jesli berzemy to jao ABC korekty calego spadku z 8830 na 8400 tyko taki wizja ja by to moglo wygladac ale bez obliczen dokladnych  na szybko tylko musi nam sp500 skonczyc bryndzlowane
 na szybko tylko musi nam sp500 skonczyc bryndzlowane  wtedy USD JPY poleci za SP500  lub z NZD jaie znowu lepsze dane przyjsc
 wtedy USD JPY poleci za SP500  lub z NZD jaie znowu lepsze dane przyjsc 

na szybko tylko musi nam sp500 skonczyc bryndzlowane
 na szybko tylko musi nam sp500 skonczyc bryndzlowane  wtedy USD JPY poleci za SP500  lub z NZD jaie znowu lepsze dane przyjsc
 wtedy USD JPY poleci za SP500  lub z NZD jaie znowu lepsze dane przyjsc 
Jest gdzieś jeszcze dodatni swap na tym? Zawsze jak patrzę na spread vs zmienność, to mi się odechciewa go kupować.Marcin30 pisze:EUR/CHF dobry czas na L, nie zlecieli niżej niż 1,21 przez ostatnie miesiące...

- roberttheus
- Maniak 
Nie no to spoko Twoja analiza pokrywa się z moją. Nie otwieram S dopóki nie zobaczę MINIMUM 0.86

windsurfing na falach trendu
Dokładnie. Zaczepni co po niektórzy ze hoho.
Tymczasem pszenica chce rosnąć a cotton zaliczył niezla zwale.... Wg mnie okazja na zakupy.

Tymczasem pszenica chce rosnąć a cotton zaliczył niezla zwale.... Wg mnie okazja na zakupy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
roberttheus pisze:Nie no to spoko Twoja analiza pokrywa się z moją. Nie otwieram S dopóki nie zobaczę MINIMUM 0.86
to ne zobaczysz w tym ruchu
 bez korekty C moim znadniem
 bez korekty C moim znadniem- roberttheus
- Maniak 
Święta racja nawet jak się pomylisz a masz odpowiednie MM i RR to w dup... to miejrexex pisze:Panowie( i panie )najważniejsze jest jedno - jak szybko się przyznasz się do błędu i zamkniesz stratną pozycję oraz jak długo ją utrzymasz gdy masz rację . To że się ktoś pomyli to normalna rzecz i można to robić wiele razy . Skończcie to wyśmiewanie i wytykanie pomyłek
windsurfing na falach trendu
u mnie dax zawrócił od 9197.5 linia szyi działa ?  miło by było jakby pokazali siłe poprawiając nowy szczyt
 miło by było jakby pokazali siłe poprawiając nowy szczyt

miło by było jakby pokazali siłe poprawiając nowy szczyt
 miło by było jakby pokazali siłe poprawiając nowy szczytNigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

chyba nie ma,laranja pisze:Jest gdzieś jeszcze dodatni swap na tym? Zawsze jak patrzę na spread vs zmienność, to mi się odechciewa go kupować.Marcin30 pisze:EUR/CHF dobry czas na L, nie zlecieli niżej niż 1,21 przez ostatnie miesiące...
to taki deal na max 35 pips, 1,2115 - 1,2150