to prawda już nie maszhighend pisze:Sam pisalem w maju o dax na 10tys pkt. Poszukaj sobie.
Nie mam syndromu boga.

to prawda już nie maszhighend pisze:Sam pisalem w maju o dax na 10tys pkt. Poszukaj sobie.
Nie mam syndromu boga.
w maju też pisałeś o 2,90 na usdpln i 1,4+ na eurusd, a ja obiecałem postawić "kapliczkę" w swojej stopce że "lukpiasek jest wielki" , jeżeli chociaż jedno się spełni,lukpiasek pisze:to prawda już nie maszhighend pisze:Sam pisalem w maju o dax na 10tys pkt. Poszukaj sobie.
Nie mam syndromu boga.w maju to było po ptokach i każda miernota widziała to a ja pisalem o 10tyś w połowie marca a ty chyba w kwietniu podłapałeś temat króciutką masz pamięć Panie tesla
naprawdę nie kumam Twojej analizy uważasz że obecnie dobijemy do 0.85300 i lecimy w dół w ramach korekty ABC???Nowy123 pisze:roberttheus pisze:Sądzisz że jeszcze dziś zaczną falę B?? jak to u Ciebie wygląda na wykresie?Nowy123 pisze:KWiwi jeszcze moze do ugrana bedzie z 30 maks 40 pipsa
chodzi ci bardziej o fale C w dol lub np duza II to powinni ta B wykonczyc czy to 5 jutro
wiem zbagatelizowałem wsparcie 3pln , i przeceniłem edka co do szybkosći nie przewidziałem tak drastycznego spadku zmiennosci ciąglę się jeszcze uczękoks pisze:w maju też pisałeś o 2,90 na usdpln i 1,4+ na eurusd, a ja obiecałem postawić "kapliczkę" w swojej stopce że "lukpiasek jest wielki" , jeżeli chociaż jedno się spełni,lukpiasek pisze:to prawda już nie maszhighend pisze:Sam pisalem w maju o dax na 10tys pkt. Poszukaj sobie.
Nie mam syndromu boga.w maju to było po ptokach i każda miernota widziała to a ja pisalem o 10tyś w połowie marca a ty chyba w kwietniu podłapałeś temat króciutką masz pamięć Panie tesla
tak było
Jak dla mnie kiwi leci na 0.87 na domkniecie luki i dopiero tam odpoczynek.roberttheus pisze:naprawdę nie kumam Twojej analizy uważasz że obecnie dobijemy do 0.85300 i lecimy w dół w ramach korekty ABC???Nowy123 pisze:roberttheus pisze:KWiwi jeszcze moze do ugrana bedzie z 30 maks 40 pipsa
Sądzisz że jeszcze dziś zaczną falę B?? jak to u Ciebie wygląda na wykresie?
chodzi ci bardziej o fale C w dol lub np duza II to powinni ta B wykonczyc czy to 5 jutro
roberttheus pisze:Sądzisz że jeszcze dziś zaczną falę B?? jak to u Ciebie wygląda na wykresie?Nowy123 pisze:[quote="robertthe="Nowy123"]KWiwi jeszcze moze do ugrana bedzie z 30 maks 40 pipsa