to prawda już nie maszhighend pisze:Sam pisalem w maju o dax na 10tys pkt. Poszukaj sobie.
Nie mam syndromu boga.
DayTrading: Czwartek 14.08.2014
Re: DayTrading: Czwartek 14.08.2014
Ostatnio zmieniony 14 sie 2014, 14:58 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
a na AUD przedzial do Shortow to teraz lub nastepny 9340 9355
USD JPY to 102 wspracie a EUR USD to widome
USD JPY to 102 wspracie a EUR USD to widome
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w maju też pisałeś o 2,90 na usdpln i 1,4+ na eurusd, a ja obiecałem postawić "kapliczkę" w swojej stopce że "lukpiasek jest wielki" , jeżeli chociaż jedno się spełni,lukpiasek pisze:to prawda już nie maszhighend pisze:Sam pisalem w maju o dax na 10tys pkt. Poszukaj sobie.
Nie mam syndromu boga.w maju to było po ptokach i każda miernota widziała to a ja pisalem o 10tyś w połowie marca a ty chyba w kwietniu podłapałeś temat króciutką masz pamięć Panie tesla
Swing
- roberttheus
- Maniak

naprawdę nie kumam Twojej analizy uważasz że obecnie dobijemy do 0.85300 i lecimy w dół w ramach korekty ABC???Nowy123 pisze:roberttheus pisze:Sądzisz że jeszcze dziś zaczną falę B?? jak to u Ciebie wygląda na wykresie?Nowy123 pisze:KWiwi jeszcze moze do ugrana bedzie z 30 maks 40 pipsa
chodzi ci bardziej o fale C w dol lub np duza II to powinni ta B wykonczyc czy to 5 jutro
windsurfing na falach trendu
EUR/CHF dobry czas na L, nie zlecieli niżej niż 1,21 przez ostatnie miesiące...
wiem zbagatelizowałem wsparcie 3pln , i przeceniłem edka co do szybkosći nie przewidziałem tak drastycznego spadku zmiennosci ciąglę się jeszcze uczękoks pisze:w maju też pisałeś o 2,90 na usdpln i 1,4+ na eurusd, a ja obiecałem postawić "kapliczkę" w swojej stopce że "lukpiasek jest wielki" , jeżeli chociaż jedno się spełni,lukpiasek pisze:to prawda już nie maszhighend pisze:Sam pisalem w maju o dax na 10tys pkt. Poszukaj sobie.
Nie mam syndromu boga.w maju to było po ptokach i każda miernota widziała to a ja pisalem o 10tyś w połowie marca a ty chyba w kwietniu podłapałeś temat króciutką masz pamięć Panie tesla
tak było
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Ładna rakieta dziś poszła. Podobnie jak wczoraj, tyle że jak na razie nie opadła.
Średnioterminowo wygląda to wciąż spadkowo, ale raczej by nie podbijali drugi raz bez wyraźnej przyczyny. Czekam na złamanie ostatniego high3415.
Pozdr.
D.
Średnioterminowo wygląda to wciąż spadkowo, ale raczej by nie podbijali drugi raz bez wyraźnej przyczyny. Czekam na złamanie ostatniego high3415.
Pozdr.
D.
ładne wyleszczanie na usd/try
a tu EUR/HUF autorstwa TMS brokers, całkiem ciekawie to wygląda

a tu EUR/HUF autorstwa TMS brokers, całkiem ciekawie to wygląda

Swing
-
Seryjny Morderca
- Pasjonat

Jak dla mnie kiwi leci na 0.87 na domkniecie luki i dopiero tam odpoczynek.roberttheus pisze:naprawdę nie kumam Twojej analizy uważasz że obecnie dobijemy do 0.85300 i lecimy w dół w ramach korekty ABC???Nowy123 pisze:roberttheus pisze:KWiwi jeszcze moze do ugrana bedzie z 30 maks 40 pipsa
Sądzisz że jeszcze dziś zaczną falę B?? jak to u Ciebie wygląda na wykresie?
chodzi ci bardziej o fale C w dol lub np duza II to powinni ta B wykonczyc czy to 5 jutro
roberttheus pisze:Sądzisz że jeszcze dziś zaczną falę B?? jak to u Ciebie wygląda na wykresie?Nowy123 pisze:[quote="robertthe="Nowy123"]KWiwi jeszcze moze do ugrana bedzie z 30 maks 40 pipsa
chodzi ci bardziej o fale C w dol lub np duza II to powinni ta B wykonczyc czy to 5 jutro[/quote]
naprawdę nie kumam Twojej analizy uważasz że obecnie dobijemy do 0.85300 i lecimy w dół w ramach korekty ABC???[/quote]
to taki przylad np ja moze by to wygladac ale nie obliczalem tak tylko przykladowo podgladowo dla ciebe o co mi chodzi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.