DayTrading: Piątek 01.08.2014
Re: DayTrading: Piątek 01.08.2014
to co, mamy już bessę? krach nastąpił wczoraj i dziś. Cisza w mediach na ten temat...
skoro dolar się umacnia, a złoto stoi w miejscu.......
skoro dolar się umacnia, a złoto stoi w miejscu.......
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
pisałem o tym wczoraj... wszyscy zapomnieli o tym, że dla funta jest mniej ryzyk niż dla dolaraSeryjny Morderca pisze:Specjalistą od funta jest tu ciapul i to jego się pytajcie co i jak. Jeśli chodzi o granie pod dane z funtem - to jak dla mnie jest to loteria ale wejdę bo trend jaki mamy to każdy widzi.

za chwile jak sobie o tym rynek przypomni to bedziemy mieli silny powrót do góry...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
i przed danym kierune pokazali na m5
Cały czas w kanale spadkowym jest kabel
https://www.tradingview.com/x/WuB5JFkC
https://www.tradingview.com/x/WuB5JFkC
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
-
- Pasjonat
Przyfarcilo mi się... Ale myślę ze ogólnie to masz racje.Ciapul pisze:pisałem o tym wczoraj... wszyscy zapomnieli o tym, że dla funta jest mniej ryzyk niż dla dolaraSeryjny Morderca pisze:Specjalistą od funta jest tu ciapul i to jego się pytajcie co i jak. Jeśli chodzi o granie pod dane z funtem - to jak dla mnie jest to loteria ale wejdę bo trend jaki mamy to każdy widzi.![]()
za chwile jak sobie o tym rynek przypomni to bedziemy mieli silny powrót do góry...
Wuza - zaraz objasnie dlaczego tak myślałem.
tej Wuza, tak z czystej ciekawości, wygrałeś tą flaszke?Wuza pisze: Bo siedzi w krótkiej

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Czy ktoś ma jakiś pomysł gdzie zamknąć eSki dla Daxa i SP500 ???
Wygląda na to, że tak ; )pedro pisze:tej Wuza, tak z czystej ciekawości, wygrałeś tą flaszke?Wuza pisze: Bo siedzi w krótkiej![]()
lukpiasek pisze:Gratulacje wygranej "flaszki"nie dobry edek zrozbił mi sl
także daj namiar jaki trunek Cię interesuje i po urlopie zajmę się realizacja naszego zakładu
-
- Pasjonat
Jeśli chodzi o edka:
- na 1 screenie flaga trzyma go w ryzach a od dolu mamy silna konfluencje
- screen nr 2 - widoczny obszar konfluencji w szerszej perspektywie - duża szansa korekty ale z drugiej strony jak przebijemy okolice 1.3360 to mamy swobodne spadanie już potem

- na 1 screenie flaga trzyma go w ryzach a od dolu mamy silna konfluencje
- screen nr 2 - widoczny obszar konfluencji w szerszej perspektywie - duża szansa korekty ale z drugiej strony jak przebijemy okolice 1.3360 to mamy swobodne spadanie już potem