To pogratulować grubej skóry, ja swoich co mnie nowy wykręcił niedotrzymalem. Ile swap zapłaciłeś?MaciejWLKP pisze:gdyby dobiło 3.1330 +/- przed danymi z usa to mam zamiar uciec. Dane będą raczej dobre ale pewności nie ma a po pół roku trzymania pozycji na minusie w końcu się uwolnię. nie biorę już żadnych esek na usd/pln- nie dotykam więcej tego dziada
DayTrading: Piątek 01.08.2014
Re: Odp: DayTrading: Piątek 01.08.2014
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Re: DayTrading: Piątek 01.08.2014
Miałeś longa na szczycie z stycznia? SWAP Ciebie nie zjadł?MaciejWLKP pisze:gdyby dobiło 3.1330 +/- przed danymi z usa to mam zamiar uciec. Dane będą raczej dobre ale pewności nie ma a po pół roku trzymania pozycji na minusie w końcu się uwolnię. nie biorę już żadnych esek na usd/pln- nie dotykam więcej tego dziada
- harymilloki
- Maniak
Witajcie moje miśki kolorowe na EDKU
czas wkńcu poazać co oznacza moc byków
A tak na poważnie to wczorajszy dzień był końcem korekty abc na edku co ukztałtowało falę 2 we wzrostowej fali 3
Obecnie poz arynkiem ale wróże wzrosty na edku
POZDRO:)

A tak na poważnie to wczorajszy dzień był końcem korekty abc na edku co ukztałtowało falę 2 we wzrostowej fali 3

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Nie śpieszyłbym się z takimi prognozami, bo po danych o 14.30 to ja tu widzę glebę o 100 pipsówharymilloki pisze:Witajcie moje miśki kolorowe na EDKUczas wkńcu poazać co oznacza moc byków
![]()
A tak na poważnie to wczorajszy dzień był końcem korekty abc na edku co ukztałtowało falę 2 we wzrostowej fali 3Obecnie poz arynkiem ale wróże wzrosty na edku
![]()

Jest co prawda wsparcie na 1,336, ale jesli rypnie to lecimy w odchłań

Ostatnio zmieniony 01 sie 2014, 11:40 przez Kollomir, łącznie zmieniany 1 raz.
EUR USD to so banstra przed danymi z USA wycnke SL zrobi i jeszcze jeden zjazd i korekta rusza 

-
- Pasjonat
no miałem od 7 lutego kiedy usd zaczął ładnie rosnąć a poźniej złamało wzrostową lt na d1. Swap zjadł mi trochę nerwów, nie wiem czy dobrze zrobiłem czy nie ale przed chwilą zamknąłem pozycję. Strata nie duża (około 1,5 % depo) Dolar będzie szedł pewnie wyżej ale już bez mnie.GiGa pisze:Miałeś longa na szczycie z stycznia? SWAP Ciebie nie zjadł?MaciejWLKP pisze:gdyby dobiło 3.1330 +/- przed danymi z usa to mam zamiar uciec. Dane będą raczej dobre ale pewności nie ma a po pół roku trzymania pozycji na minusie w końcu się uwolnię. nie biorę już żadnych esek na usd/pln- nie dotykam więcej tego dziada
Ostatnio zmieniony 01 sie 2014, 11:41 przez MaciejWLKP, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
Ktoś widzi podobnie kangura? Może na danych tam spadną i będzie okazja do L.
https://www.tradingview.com/x/VZduiq9W
https://www.tradingview.com/x/VZduiq9W
Ja zostałem z S na EUR/PLN przy 4,17....
Ale swap dodatni 10 zł dziennie, więc w życiu nie zamknę
Jak coś to zostanę inwestorem długoterminowym, czyli takim który tyle już stracił, że nie opłaca się zamykać
Zobaczymy jak dane, ale wątpię w 15 pkt luke na SP500. Czas pomyśleć o L

Jak coś to zostanę inwestorem długoterminowym, czyli takim który tyle już stracił, że nie opłaca się zamykać

ratuj sie na korekcie, kurs powinien grawitować do LT w przyszłym tygodniu po uspokojeniu, to samo eurpln z usdplnMarcin30 pisze:Ja zostałem z S na EUR/PLN przy 4,17....
http://zapodaj.net/images/9e326734f4e1a.png
Ostatnio zmieniony 01 sie 2014, 12:02 przez koks, łącznie zmieniany 1 raz.
Swing
na Helu w mieście Hel ... POLECAM... plaże puste, może ciepłe, mega fale, brak disco kramów wszędobylskich, woda czysta i nieśmierdząca ... jedyna mikro wada, to dalekie dojście do plaży... ale przez las, a ja nie mam nic przeciw chodzeniuCiapul pisze:i dupy in Chalupy ???pedro pisze:spędziłem dwa tygodnia obserwując fale na Helu,![]()

znam dobrą/ładną i godną polecenia miejscówke

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski