Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
mam takie pytanko czy gracie na Armadzie pod dane bo u mnie sie rozjedza jednak spread,
a inny broker pod dane bedzie lepszy? jak jest na Admiralu ?
a moze jeszcze innego broka pod dane proponujecie (stabilny po dane)?
bo juz sam nie wiem
bo juz sam nie wiem
Mam konto w mForex, Admiralu i w Armadzie i z tego co zauważyłam to w Armadzie spread rozjeżdża się najmniej jeśli chodzi o majorsy, w mForex zdecydowanie mniej rozjechany spread jest na parach z PLNem oczywiście piszę o sytuacjach jak są istotne dane . To takie moje obserwacje . Konta real.HanSolo1 pisze:mam takie pytanko czy gracie na Armadzie pod dane bo u mnie sie rozjedza jednak spread,
bo juz sam nie wiem
To że spread na danych się rozjeżdża jest normalne u brokerów STP i ECN. Brokerzy nie kształtują bezpośrednio spreadów i zawsze wynika to z płynności rynkowej w danej chwili.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
wiem ze to musi byc MM nie STP i ECN,
ale jakiego wybrac pod dane
ale jakiego wybrac pod dane
Nie da się wprost określić. Żeby wybór był wiarygodny musiałbyś u wszystkich zawierać identyczne transakcje na koncie rzeczywistym podczas danych i porównać ew. poślizgi.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
a z innej beczki jak dlugo sie czeka w Armadzie na przelew srodkow ?
tak okolo?
tak okolo?
Tak około to zależy jaką metodą , z jakiego banku, do jakiego banku i w jakiej walucie.
Przelewem bankowym w PLN to zazwyczaj 1 dzien.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
Wiadomo coś kiedy armada zacznie znowu przyjmować nowych klientów? Chciałbym zmienic broka bo XM daje dupy czasem, lekko mówiąc i nie pasują mi spready..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisałem do nich maila i 14 lipca dostałem odpowiedź:
" Nie jesteśmy również w stanie podać konkretnego terminu, kiedy będzie to możliwe. Wszystko zależy od organu wydającego dane regulacje. Z naszej strony wszelkie formalności zostały dopełnione, wniosek złożony w marcu. Szacujemy, że może to potrwać kolejne 4 do 8 tygodni."
" Nie jesteśmy również w stanie podać konkretnego terminu, kiedy będzie to możliwe. Wszystko zależy od organu wydającego dane regulacje. Z naszej strony wszelkie formalności zostały dopełnione, wniosek złożony w marcu. Szacujemy, że może to potrwać kolejne 4 do 8 tygodni."