przecież napisałem 2 posty wcześniej o co trybiłomichal_fun pisze:no i w czym tkwil problem z ta motywacja ?

przecież napisałem 2 posty wcześniej o co trybiłomichal_fun pisze:no i w czym tkwil problem z ta motywacja ?
tak, tylko z tą różnicą że problemy techniczne automatycznie powodują problemy motywacyjne bo skoro w pewnym momencie zaczynasz się w tym wszystkim gubić to efekt jest jaki jestmichal_fun pisze:to taki bardziej problem techniczny jak motywacyjny no ale jak zadzialalo to najwazniejszepowodzenia
hahaha, i pisze to ktoś kto jeszcze niedawno zasypywał moją skrzynkę prywatnymi wiadomościami dotyczącymi skalpowania w oparciu o świece japońskie i wolumenlucek pisze:Co tu dużo mówić, typowa ściemaNie zarabiasz kasy, a kozaczysz tak jakbyś był mistrzem nad mistrzami. Skoro dla Ciebie nie ma problemu zrobić kilkaset % w ciągu tygodnia to robisz z miliona (bo raczej tyle już masz tak?) z 5 milionów i zrób sobie wakacje w Dubaju. Jeśli zacznie brakować to ponownie otwórz wykres i posiedź przez tydzień aby zarobić kolejne miliony
Wróć na ziemię... Pozdro
hmmm, ja rozumiem że upał dzisiaj dokucza, ale że aż tak?lucek pisze:Twoja odpowiedź jest nie trafiona
Rozmawiamy o Twojej motywacji i setek % które wykręcasz w tygodniu. To Ty publicznie się chwalisz jaki to zajebisty nie jesteś i wygadujesz takie głupoty, że tylko kompletny idiota w to uwierzy (bez pokrycia)
Zacząłeś temat od motywacji, a skończyłeś chwaląc się jaki to PRO jesteś. Jeśli chcesz się pochwalić wynikami to załóż temat w dziale przeznaczonym do tego i jeśli to co piszesz pokrywa się ze stanem faktycznym to z miłą chęcią będę patrzeć jak Ci konto buchnie - lubię patrzeć na ludzi sukcesu
----
ps. jestem cienki bolek i się z tym nie kryje
Pozdrawiam Serdecznie
Nie robią na Ciebie wrażenia kwoty rzędu 300 000 zł/mc - razem z kolegami tak sobie od czasu pykacie na ławce przed blokiemzarabiasz i zarabiasz i tyle zarabiasz , ze juz ci sie nawet nie chce zarabiac, mnozysz konto wielokrotnie na danych, potem po kilkadziesiat pipsow na godzine, kilkadziesiat procent dziennie):), z tym ze musisz podreperowac psychike i miec jakies sensowne konto to chyba zartowales z twoim skillem to tydzien chyba powinien wystarczyc, (przeciez chyba nie wydales wszystkiego na tego robota??), zal ci ludzi ktorzy nie zarabiaja jak ty po kilkadziesiat procent dziennie, a teraz dzien pozniej zmieniasz zdanie, ze to jednak nadal nie to, freakout mam nadzieje ze bedziesz kontynuowal ten watek jeszcze dlugo, bo minelo niewiele czasu juz zdazyles sie wzbogacic na piramidowaniu na danych, potem na skalpie (30 trejdiow dziennie, kilkadziesiat procent), teraz zmieniasz interwal czasowy , by poczuc sie lepiej, czekam z niecierpliwoscia na ciag dalszy, i nikt cie nie miesza z blotem, to bardziej podchodzi pod ten mistrzowski watek, ale jeszcze daleko zebys go pobil
;), musialbys zaczac zarabiac procent kapitalu zysku
zupełnie nie mam pojęcia o jakie bajki ci chodzi ale spokolucek pisze:Upał? Dzisiaj jest w miarę chłodno więc to pewnie nie to .
Nie napisałeś, że robisz XXX% tygodniowo tylko kilkadziesiąt % dziennie nie stanowi dla Ciebie problemu i potrafisz zrobić z paru złociszy porządny kapitał. Z resztą przeczytaj sobie swoje posty i odpowiedzi na nie jakie Ci udzielili koledzy np (sureshot):
Nie robią na Ciebie wrażenia kwoty rzędu 300 000 zł/mc - razem z kolegami tak sobie od czasu pykacie na ławce przed blokiemzarabiasz i zarabiasz i tyle zarabiasz , ze juz ci sie nawet nie chce zarabiac, mnozysz konto wielokrotnie na danych, potem po kilkadziesiat pipsow na godzine, kilkadziesiat procent dziennie):), z tym ze musisz podreperowac psychike i miec jakies sensowne konto to chyba zartowales z twoim skillem to tydzien chyba powinien wystarczyc, (przeciez chyba nie wydales wszystkiego na tego robota??), zal ci ludzi ktorzy nie zarabiaja jak ty po kilkadziesiat procent dziennie, a teraz dzien pozniej zmieniasz zdanie, ze to jednak nadal nie to, freakout mam nadzieje ze bedziesz kontynuowal ten watek jeszcze dlugo, bo minelo niewiele czasu juz zdazyles sie wzbogacic na piramidowaniu na danych, potem na skalpie (30 trejdiow dziennie, kilkadziesiat procent), teraz zmieniasz interwal czasowy , by poczuc sie lepiej, czekam z niecierpliwoscia na ciag dalszy, i nikt cie nie miesza z blotem, to bardziej podchodzi pod ten mistrzowski watek, ale jeszcze daleko zebys go pobil
;), musialbys zaczac zarabiac procent kapitalu zysku
Teraz piszesz, że robisz testy... wiesz trochę sam się zamotałeś.
Odnośnie PW to dalej nie widzę powiązania z tym tematem - napisałem bo mnie zaciekawiły wolumeny. Tutaj temat tyczy się Twojej motywacji i super systemem w którym zarabiasz czy w końcu nie zarabiasz?
Nie piszę tego ponieważ mi się nudzi i czuję zazdrość - bo niby po co? Nie mam Cię za leszcza tylko za bajkopisarza - te bajki które wypisujesz w tym temacie![]()
Pozdrawiam serdecznie