OK, rozumiem... dane danymi a AT/trend swojeCiapul pisze:wiem, pisałem o tym w kontekście tego czegoś co to się na wykresie zrobiło po publikacji minutes...homar pisze:ale to nie jest konferencje po posiedzeniu banku
chodziło mi o to, że do zakończenia przemówienia możemy mieć typowe mieszanie jak w podawanych przeze mnie przypadkach, a właściwy kierunek nastąpi po tym, zwłaszcza że usraki już powoli kompy odpalają...
DayTrading: Środa 23.07.2014
Re: DayTrading: Środa 23.07.2014
http://wpolityce.pl/gospodarka/206275-w ... eczenstwem
-- Dodano: śr 23-07-2014, 14:23 --
3:00 NZD Oświadczenie na temat stóp procentowych Banku Rezerw Nowej Zelandii
23:00 NZD Ustalenie Stopy Procentowej 3,50% 3,25%
pamietac ze 23 00 ciulowa godzina bo sie ryne zamyka i znowu luka jakas sie stowrzy
-- Dodano: śr 23-07-2014, 14:23 --
3:00 NZD Oświadczenie na temat stóp procentowych Banku Rezerw Nowej Zelandii
23:00 NZD Ustalenie Stopy Procentowej 3,50% 3,25%
pamietac ze 23 00 ciulowa godzina bo sie ryne zamyka i znowu luka jakas sie stowrzy
ja tam bardziej o banksterskich kombinacjach przy tego typu okazjach myślałem...homar pisze:OK, rozumiem... dane danymi a AT/trend swoje
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
na gbpusd rowniez odpalone zlecenie limit na L.
Trzy zlecenia : gbpusd i gbpjpy no i nzdusd. Same L.
Za chwile ide do roboty i jak wroce kolo 3 to mam widziec same TP aktywowane
Zostawiam to w Waszych rekach

Myśleć i działać jak Goldman !
wiem wiem, w tym przypadku to jednak bardziej gotowanie żaby niż jakieś rollercoastery..Ciapul pisze:ja tam bardziej o banksterskich kombinacjach przy tego typu okazjach myślałem...homar pisze:OK, rozumiem... dane danymi a AT/trend swoje
Ciekawe czy obnizki stop % w polce beda
"GOSPODARKE PRAKTYCZNIE ZACZYNA STAWAC W MIEjscu pokazuje to sprzedaz detaliczna GUS ktora i tak jest ZAWYZONA bo nie ujmuja sklepow zatrudniajacych do 10 pracownikow Idea Idea Idea Idea
nowe zamowienia w przemysle obrazuja stagnacje r/r do praktycznie wynik bledu statystycznego
ZIELONA WYSPA sobie poszla i nie zamierza wrocic"
"GOSPODARKE PRAKTYCZNIE ZACZYNA STAWAC W MIEjscu pokazuje to sprzedaz detaliczna GUS ktora i tak jest ZAWYZONA bo nie ujmuja sklepow zatrudniajacych do 10 pracownikow Idea Idea Idea Idea
nowe zamowienia w przemysle obrazuja stagnacje r/r do praktycznie wynik bledu statystycznego
ZIELONA WYSPA sobie poszla i nie zamierza wrocic"
Ale emocje
euroszczak z dolcem zahipnotyzował mnie
Cały dzień bez pozycji. Plan jest następujący do godz. 16-17stej macam eleunie i niech sobie poleży do rana. A czy to będzie 1.3460 czy 50 to obojętne oby nie 80.

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
komu wywaliło stopa na funcie na bad ticku w XTB ??

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Na nzdusd jakie przesłanki do L ?michal_fun pisze:na gbpusd rowniez odpalone zlecenie limit na L.

Jeśli chcesz uniknąć krytyki nic nie mów, nic nie rób, bądź nikim...
planowane podniesienie stop o 23