DayTrading: Środa 23.07.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 lip 2014, 00:00

Wzrost
13
48%
Bez zmian
4
15%
Spadek
10
37%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 23.07.2014

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Edek 5tal juz byl czy jeszcze cos zobaczymy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

rexex pisze:
highend pisze:
pkubiu - niech pokaże statement, bo ja jej nie wierzę.... po prostu ciśnie nam tu kit, a wszyscy się podkręcacie.
ktoś jeszcze jest za spadkami na daxie? czy jednak uważacie, że wciąż "promocja" i wracamy na 10.000 ?
Też jestem za tym że 9800 to na razie powstrzyma wzrosty . Dodatkowo liczę na odbicie na pszenicy i wziałem po 523,50 ( liczę na 550 w tym tygodniu )
wow :) jestem pod wrażeniem :) Jakby co - zeby nie było na mnie, ale pszenica się ładnie trzyma, a w cenie dobrej imho wziąłeś :D :) To jest nas minimum trzech, Ty, ja i jeszcze jeden kolega z forum pisał, że bierze - tylko on brał po chyba 535...
ja też mam jeszcze bawełnę (cotton) i tam cena pływa, ale widzę, że podchodzi coraz wyżej. Wsparcie na miesięcznym chyba wybronione....
Ostatnio zmieniony 23 lip 2014, 13:22 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

homar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: homar »

pkubiu pisze:
cajto pisze:No to E/D wygląda do gotowego do odreagowania :arrow: UP
robi owe szczyty :p ( faktycznie macie racje nie nadaje sie do tego chodz tyle razy juz probowałam - mam słąba psyche :oops:
graj sobie bo to twoja kasa, ale dopóki nie czujesz się pewnie, nie masz wyników to demo lub np. 1 000 pln a nie jakieś większe kwoty. Pamiętaj 90% bankrutuje, przegrywa, wielu się wciąga w hazard, zapożycza etc, wiedząc o tym i o tym, że ludzkie emocje są trudne do panowania w takiej sytuacji i będąc świadomą, że nie odrobiłaś zadania domowego jeśli chodzi o edukację... zapytaj się jakie masz szanse?? Widząc to wszystko co byś doradziła przyjacielowi?

-- Dodano: 23 lip 2014, 12:20 --
Nowy123 pisze:Edek 5tal juz byl czy jeszcze cos zobaczymy
do pełni szczęścia brakuje pin baru = wycięcia SL + aktywacji Sell-stopów i nawrotu?

Awatar użytkownika
rexex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rexex »

[quote="highend"]]

wow :) jestem pod wrażeniem :) Jakby co - zeby nie było na mnie, ale pszenica się ładnie trzyma, a w cenie dobrej imho wziąłeś :D :) To jest nas minimum trzech, Ty, ja i jeszcze jeden kolega z forum pisał, że bierze - tylko on brał po chyba 535...
ja też mam bawełnę (cotton) i tam cena pływa, ale widzę, że podchodzi coraz wyżej. Wsparcie na miesięcznym chyba wybronione....

Pszenica lepiej się zachowuje wobec corna i soi , na wielkie cuda nie liczę ale chyba korekta jest blisko . Bawełna na razie 70 ciężko będzie przebić , potrzeba czasu

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

rexex pisze: Pszenica lepiej się zachowuje wobec corna i soi , na wielkie cuda nie liczę ale chyba korekta jest blisko . Bawełna na razie 70 ciężko będzie przebić , potrzeba czasu
Na czym jeszcze grasz - corn/soja też? i tylko to?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
rexex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rexex »

highend pisze:
rexex pisze: Pszenica lepiej się zachowuje wobec corna i soi , na wielkie cuda nie liczę ale chyba korekta jest blisko . Bawełna na razie 70 ciężko będzie przebić , potrzeba czasu
Na czym jeszcze grasz - corn/soja też? i tylko to?
Najbardziej lubię crossy z audem i kiwi ale teraz cierpliwie czekam na okazję , może dzis po 23 będzie okazja . Obserwuje około 30 rynków i jak się zaczyna coś ciekawego dziać to biorę pod lupę

homar
Pasjonat
Pasjonat

my tu, że edek "jakby chciał UP" a ja spojrzałem na kabla... dołują go. Póki co przerwa na lunch była więc takie ruchy nic nie znaczą oczywiście.... ciekawe czy powtórzą do znudzenia scenariusz - chwila oddechu i dalej gotujemy żabę w dół, 1.33 czeka..

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

NA KABLU ZA 7 MIN ma ichni boss przemawiac, moze odwinie kabla do gory i pociagnie za soba edka

Awatar użytkownika
Michał-fx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Michał-fx »

zasieki na kabla ustawione. Celuje na L ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myśleć i działać jak Goldman !

homar
Pasjonat
Pasjonat

sureshot pisze:NA KABLU ZA 7 MIN ma ichni boss przemawiac, moze odwinie kabla do gory i pociagnie za soba edka

racja... choć to nie gadka dedykowana bankowi centralnemu ale może coś mruknie... czekają przy denku więc na dwoje babka wróżyła.

-- Dodano: 23 lip 2014, 12:42 --
    michal_fun pisze:zasieki na kabla ustawione. Celuje na L ;)
    tylko ten pinbar z po 10.30 daje do myślenia...

Zablokowany