DayTrading: Środa 23.07.2014
Re: DayTrading: Środa 23.07.2014
G/U podobnie chodzi jak G/J wiec jakby tak odpalilo obydwa na L byloby pieknie a po 23 jeszcze wystrzal na kiwi i jestem zarobiony
To byly plany a jak wyjdzie to zobaczymy 
Myśleć i działać jak Goldman !
patrz na to tak jak na zabawę na edku kiedy jest komunikat EBC lub FED a po kilkudziesięciu minutach konferencjahomar pisze:tylko ten pinbar z po 10.30 daje do myślenia...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
edzio stabilny jak skala, przez 17 godzin 19 pipsow...
Ostatnio zmieniony 23 lip 2014, 13:49 przez sureshot, łącznie zmieniany 1 raz.
tak jak dawniej byłem za wzrostem G/J na 175, a nawet 178 (sprawdziło się 175!) tak teraz jestem za spadkiem w okolice nawet 169... Dlatego nastawiam się też na spadki na indeksach. Potem może sobie rzeźnik lecieć na 178
A skoro rzeźnik 169 to kabel pewnie też na dół... zresztą chyba mu się należy po takim UP?
-- Dodano: 23 lip 2014, 12:49 --
edit: dwa kolejne samoloty spadły
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... &_ticrsn=3
A skoro rzeźnik 169 to kabel pewnie też na dół... zresztą chyba mu się należy po takim UP?
-- Dodano: 23 lip 2014, 12:49 --
rozkręca się właśnie....sureshot pisze:edzio stabilny jak skala, przez 24 godziny 19 pipsow...
edit: dwa kolejne samoloty spadły
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... &_ticrsn=3
Ostatnio zmieniony 23 lip 2014, 13:51 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
ale to nie jest konferencje po posiedzeniu bankuCiapul pisze:patrz na to tak jak na zabawę na edku kiedy jest komunikat EBC lub FED a po kilkudziesięciu minutach konferencjahomar pisze:tylko ten pinbar z po 10.30 daje do myślenia...
po drugie z tego co pamętam Carney raz coś źle powiedział powodując duży ruch na walutach i realnych stopach po czym dostał po uszach za to od polityków że kredytobiorcy tracą etc... coś w radiu londyński słyszałem kiedyś. Więc teraz nie będzie raczej puszczał bąków. Co nie znaczy że ruchów nie będzie po łuk napięty...
uj chyba, a raczej na pewno powrócił do kierunku spadkowego intra/h4
jechać mi z tym daxem na dół (!)
"mój" egzotyk EUR/ZAR odbił od wsparcia (14.15) i pnie się ostro do góry (na teraz jest 14.19).
Pociągnie edka?
Dałem d... wcześniej i jak dotarł na 14.55 to było sell dawać - było widać jak z nut, a ja ślepy 
"mój" egzotyk EUR/ZAR odbił od wsparcia (14.15) i pnie się ostro do góry (na teraz jest 14.19).
Pociągnie edka?
wiem, pisałem o tym w kontekście tego czegoś co to się na wykresie zrobiło po publikacji minutes...homar pisze:ale to nie jest konferencje po posiedzeniu banku
chodziło mi o to, że do zakończenia przemówienia możemy mieć typowe mieszanie jak w podawanych przeze mnie przypadkach, a właściwy kierunek nastąpi po tym, zwłaszcza że usraki już powoli kompy odpalają...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
jak dziś nasz KORN?
za godzinę pewnie rozpoczną się jakieś ruchy, łapiemy noże?
teraz to ciężko powiedzieć co to łapanie noży, S na takim wyprzedaniu czy L 
Swing
ja tam połapałem noże już dawno, na szczęście to są małe pozycje i mnie nie ruszają - kiszą się bezswapowo.koks pisze:jak dziś nasz KORN?za godzinę pewnie rozpoczną się jakieś ruchy, łapiemy noże?
teraz to ciężko powiedzieć co to łapanie noży, S na takim wyprzedaniu czy L
natomiast jeszcze 358-360 to imho dobre wejscie w BUY już.
poza tym pszenica po 523.50 to być może była najniższa cena, po której wszedł forumowy expert od pszenicy w longa
ja mam TP na 609 - zastanawiam się czy nie za niskie
Ostatnio zmieniony 23 lip 2014, 14:14 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.