Ta konsola to troszkę potrwa tu potną się grubasy a nas wycieli na 1.36-1.37. Teraz to naprawdę lepiej jest włączyć jakiś film i poczekać na pocałunki okrągłych 1.35 lub 1.34 z pozycją 1.35 wrzucając es 1.3420 wrzucać elsureshot pisze:PKU ma szorty na edku i jest w nerwach ze nie idzie w dol, ja jestem w longach od wczoraj i h mnie strzela, ze nie katapultuja sie do gory, jednym slowem konsola
DayTrading: Środa 23.07.2014
Re: DayTrading: Środa 23.07.2014
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
Spokojnie EDEk zaraz się rozkręci
bo jak nie to linę mam pod stołkiem a najbliższe drzewo za miedzą 

Najpierw pomyśl, potem dopiero zrób.
- harymilloki
- Maniak
A jak tam kolega od aud/jpy z niedzieli zadowolony ? Przypominam że może to tak wygldać:
https://www.tradingview.com/x/QTOf7cdK
https://www.tradingview.com/x/QTOf7cdK
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
tp na 4,11580 dlatego że , po pierwsze na tym poziomie jesst dolne ograniczenie kanału spadkowego zapoczątkowanego 20.06 , po drugie na tym poziomie jest wsparcie z dolnego ruchu ceny w 18 i 19 .06 i górnego ruchu ceny 10,11,12 .06koks pisze:dlaczego TP na 4,11580 ?GawronB pisze:moje pozycje cię interesują ? proszę bardzo Eur/Pln 1 lot od dnia 20 czerwca od ceny 4,17005 oczywiście S , kolejna pozycja również S na tej samej parze 1,5 lota od 21 czerwca 4,163550 Tp na 4,11580pkubiu pisze:śmiejcie sie wy zarabiacie to jak tacy modrzy to to gdzie macie swoje pozycje na edku!!! albo na goldzie to nie st gra dla zabawy ale gra o życie i splacenie długów ale moj problem
I po co się stresować jakimś edkiemdolne "ramię" trójkąta wypada obecnie na 4,1230, w każdym razie gratuluję udanego trejda
Sorki że tak to opisuje ale nie mam teraz możliwości wrzucić wykresu.
tak między wierszami Putinowi się wyrawło :
protesty, które obaliły w lutym ówczesnego ukraińskiego prezydenta Wiktora Janukowycza były inicjowane i finansowane z zagranicy. Mimo zachodnich sankcji Moskwa będzie popierać bojowników na wschodzie Ukrainy, którzy są częścią ludowego powstania przeciwko zamachowi stanu w Kijowie.
protesty, które obaliły w lutym ówczesnego ukraińskiego prezydenta Wiktora Janukowycza były inicjowane i finansowane z zagranicy. Mimo zachodnich sankcji Moskwa będzie popierać bojowników na wschodzie Ukrainy, którzy są częścią ludowego powstania przeciwko zamachowi stanu w Kijowie.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
edek wydaje się przeć na północ?dreken pisze:Spokojnie EDEk zaraz się rozkręcibo jak nie to linę mam pod stołkiem a najbliższe drzewo za miedzą
a dax chce, ale nie może (opór 9800?) = wracamy na 9600 ? jakieś pomysły?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
To i tak wyjde na +cajto pisze:IMO masz duże szanse na TP N/U i SL G/Jmichal_fun pisze:Co myslicie o gbpjpy i mojej pozycji na nzdusd ?

G/J dalej spadkowo ? Sugerowalem sie strefa supply i fibo 50 % ostatniego duzego swingu wzrostowego.
Myśleć i działać jak Goldman !
Zagęszcza się atmosfera na Swissym - zatrzymali sie kilka P przed oporem na 0.9036, zobaczymy czy wywiną 2XTOP (LH) i zjazd, czy maxa poprawią...
Rozczarowujące dane o sprzedaży detalicznej. Główny Urząd Statystyczny podał, że w czerwcu sprzedaż wzrosła o 1,2 procent rok do roku. Eksperci spodziewali się odczytu w okolicach 4 procent.
Główny ekonomista banku Societe Generale Jarosław Janecki ocenia opublikowane dane jako bardzo słabe. Wskazuje, że spada sprzedaż w niemal wszystkich kategoriach pro
Główny ekonomista banku Societe Generale Jarosław Janecki ocenia opublikowane dane jako bardzo słabe. Wskazuje, że spada sprzedaż w niemal wszystkich kategoriach pro
Myślę że moja 5 letnia córka rozumie wykresy lepiej niż PKbiu... a przecież jak już sama nie umie to wystarczyłoby żeby rozsądnymi kwotami realizowała wykresy żaby który ma dość dobre analizy i już od tego 1.3996 na edku byłaby zarobiona, ale ona wolała słuchać naganiaczy na 1.42...
Moim zdaniem ona albo jest trolem i pisze żeby sobie popisać, albo jest niezbyt mądra (ale kto by takiej pożyczył drugi raz kase)
Co do edka to licze że dojdziemy w okolice 1.3440 i stamtąd już spokojnie up do końca tygodnia
A dax chyba nie chce spadać tak jakoś mi się udało go kupić dwa dni temu
Moim zdaniem ona albo jest trolem i pisze żeby sobie popisać, albo jest niezbyt mądra (ale kto by takiej pożyczył drugi raz kase)
Co do edka to licze że dojdziemy w okolice 1.3440 i stamtąd już spokojnie up do końca tygodnia
A dax chyba nie chce spadać tak jakoś mi się udało go kupić dwa dni temu