Jest tutaj:wieraj pisze:Witam.
Chciałem prosić o link do MT4.
http://files.metaquotes.net/lmax.exchan ... 4setup.exe
Podeślij maila na PW to wyślę Ci tabelkę w Excelu.MarioDM pisze:Nie mogę znaleźć na stronie LMAX listy z wartościami swap.
Jest tutaj:wieraj pisze:Witam.
Chciałem prosić o link do MT4.
Podeślij maila na PW to wyślę Ci tabelkę w Excelu.MarioDM pisze:Nie mogę znaleźć na stronie LMAX listy z wartościami swap.
Dzięki za wysłanie na maila tabelki ze swapami.raposo pisze: Podeślij maila na PW to wyślę Ci tabelkę w Excelu.
Swapy zawsze wyrażane są w punktach swapowych. Waluta konta nie ma znaczenia.MarioDM pisze:Dzięki za wysłanie na maila tabelki ze swapami.raposo pisze: Podeślij maila na PW to wyślę Ci tabelkę w Excelu.
Rozumiem, że tabela dotyczy kont w PLN. Trochę martwi to, iż na indeksach i metalach są ujemne swapy w obie strony.
LMAX przy kontach z MT4 oferuje prowadzenie konta w 4 walutach - USD, EUR, GBP i PLN. Czy w przypadku kont prowadzonych w innej walucie te swapy na indeksach i metalach również są takie same (czyli ujemne w obie strony) ?
na indeksach i metalach swapy zawsze będą ujemne i to w obie strony(ewentualnie może nie być ich wogóle). Jakim cudem niby miałyby być dodatnie? Na walutach mogą być i ujemne i dodatnie bo na danej parze istnieje różnica stopy oprocentowania.MarioDM pisze:Dzięki za wysłanie na maila tabelki ze swapami.raposo pisze: Podeślij maila na PW to wyślę Ci tabelkę w Excelu.
Rozumiem, że tabela dotyczy kont w PLN. Trochę martwi to, iż na indeksach i metalach są ujemne swapy w obie strony.
LMAX przy kontach z MT4 oferuje prowadzenie konta w 4 walutach - USD, EUR, GBP i PLN. Czy w przypadku kont prowadzonych w innej walucie te swapy na indeksach i metalach również są takie same (czyli ujemne w obie strony) ?