Wstrzymaj się troszkę to i ja z elunią dołączęhighend pisze:dobra, koniec tych spadków na edku - ktoś pakuje kolejne L ?
DayTrading: Wtorek 22.07.2014
Re: DayTrading: Wtorek 22.07.2014
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
koks pisze:nowy, co powiesz o usdpln? mnie wycięło w najbezczelniejszy sposób ale cena znowu wraca i RR dla S byłby potencjalnie bardzo wysoki..
mysle ze powinni jechac dalej naruszyli opory
wiec powinn podjechac wyzej
AUD juz dojechal do bazy kiwi tez
jesliwroca znowu pod opory to nie za ladnie bedzie ale dzien sie nie skonczyl
moze to byc zmylka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Pasjonat
Moim zdaniem spadki na EU sie dopiero zaczely. Ja tam mysle o kolejnej S na wsparciu zamiast doszukiwac sie tu jakichs odbic. Nie nadazam z pozycjami na EA... nie wchodza mi zadne zlecenia oczekujace bo kurs nawet nie jest w stanie doleciec do najblizszego oporu. To samo EC.
A wy chcecie longi na EU brac - niepowazni ?
Seryjny Morderca pisze:Moim zdaniem spadki na EU sie dopiero zaczely. Ja tam mysle o kolejnej S na wsparciu zamiast doszukiwac sie tu jakichs odbic. Nie nadazam z pozycjami na EA... nie wchodza mi zadne zlecenia oczekujace bo kurs nawet nie jest w stanie doleciec do najblizszego oporu. To samo EC.
Jeżeli nie zostanie zanegowane wybicie z klina dołem, możne być masakra....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- roberttheus
- Maniak
Popieram w tej chwili odbicie na e/u może być tylko korekcyjne w gore ale spadki będą dominować do jutra
windsurfing na falach trendu
Z tym L to na poważnie. Tylko czy chirurgiczne cięcie będzie przy 1.3460 czy 30?Seryjny Morderca pisze:Moim zdaniem spadki na EU sie dopiero zaczely. Ja tam mysle o kolejnej S na wsparciu zamiast doszukiwac sie tu jakichs odbic. Nie nadazam z pozycjami na EA... nie wchodza mi zadne zlecenia oczekujace bo kurs nawet nie jest w stanie doleciec do najblizszego oporu. To samo EC.
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
- roberttheus
- Maniak
Kupowanie czegokolwiek przeciwko dolarów i to dziś łapanie noża ja czekam na dużo lepsze poziomy do sprzedania dolca i kabel wydaje się tu najbardziej rozsądny ale jeszcze dużo zejda niżej do 1.69 okolice
really? to dlaczego USD/TRY leci na dół.. czyżby turecka lira aż taka mocna, czy może dolar jednak słaby?roberttheus pisze:Kupowanie czegokolwiek przeciwko dolarów i to dziś łapanie noża ja czekam na dużo lepsze poziomy do sprzedania dolca i kabel wydaje się tu najbardziej rozsądny ale jeszcze dużo zejda niżej do 1.69 okolice
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Mamy nowy top na SP500.
- roberttheus
- Maniak
Lira turecka jest znacznie wyżej oprocentowania niż obecnie dolar wiec to mnie jakoś nie dziwi ale w momencie kiedy gospodarka USA ma się coraz lepiej na papierze to jak to ma się do euro zony w której juz kombinuja czy nie zacząć drukować