to był żart, ironia... a co do edka to czy naprawdę tak ciężko go przewidziec?as28 pisze:Jakos mnie nie przekonuje abys mial wladze nad edkiem mimo ze ostatnio niezle typowalesatlanticos pisze:
bo tylko na tyle mu pozwoliłem

to był żart, ironia... a co do edka to czy naprawdę tak ciężko go przewidziec?as28 pisze:Jakos mnie nie przekonuje abys mial wladze nad edkiem mimo ze ostatnio niezle typowalesatlanticos pisze:
bo tylko na tyle mu pozwoliłem
poczekaj... jak będzie słaby odczyt z rynku nieruchomości to dolar może się cofnąć, co zresztą jest całkiem niewykluczone patrząc na DXY D1...Panoptic pisze:Piszę to po raz któryś na E/U mamy powolne umacnianie dolca. Elki lepiej traktować jako korekty na 100% czeka nas jeszcze czyszczenie z esek.
Nie latwo, widac po cwaniaczkach co polegli na rynku. Dzis jakas torpeda za morde chce sie lapac z rynkim. Osobiscie nie wierze w te 1.38. Dlugoterminowo edek wyglada dosc brzydko. Funamenty tez sa za dolarem. W swietle ukrainy mozna powiedziec ze amerykanski geoterroryzm przewazy nad wirtualizacja ekonomiczna.atlanticos pisze:to był żart, ironia... a co do edka to czy naprawdę tak ciężko go przewidziec?as28 pisze:Jakos mnie nie przekonuje abys mial wladze nad edkiem mimo ze ostatnio niezle typowalesatlanticos pisze:
bo tylko na tyle mu pozwoliłem![]()
widzę że już przenosisz FX na metafizyczną płaszczyznę wiaryharymilloki pisze:najpiękniejszym uczuciem będzie to jak forum zamilknie gdy EDWARDA wieloryby popchną w kierunku w który tak mało wierzy