GMT+2.marek8 pisze:czas Armady to GMT + 3 czy +2?
czy mogę prosić o wpisanie do tego kodu właściwych godzin otwarcia rynków wg czasu Armady,
dziekuję
Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
chcę dokonać wypłaty części środków
ale na inne konto niż dotychczas
można tak? czekam na odpowiedź mailową od Armady
przyszła mi odpowiedź automatyczna na zapytanie o takiej treści :
ale na inne konto niż dotychczas
można tak? czekam na odpowiedź mailową od Armady
przyszła mi odpowiedź automatyczna na zapytanie o takiej treści :
może ktoś z was pomoże miWitamy,
Od 16 do 21 lipca caly zespol Armada Markets bierze udzial w szkoleniach doskonalacych proces obslugi klienta. W zwiazku z tym w podanych dniach obsluga moze dzialac nieco wolniej niz normalnie. Prosimy o cierpliwosc i przepraszamy za nieudogodnienia - zmieniamy sie dla Ciebie!

Jeśli oba konta należą do Ciebie to jak najbardziej. Wyślij dyspozycję mailową i poczekaj
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- denaturaton
- Stały bywalec
Ja gdy zmienialem nr konta to wyslalem im na mejla screna ze strony mojego banku na ktorym bylo widac moj nr konta i moje imie i nazwisko. Reszte zamazalem. Zweryfikowali dane i wyplaty poszly bez problemu.
Wrócę do tematu poślizgów.
Poślizgi na zleceniach typu stop oraz na stop loss są już normą - zdarzają się prawie na 100% zleceń. Ale ostatnio zmorą zaczynają być poślizgi na take profit.
To już przesada!
Poślizgi na zleceniach typu stop oraz na stop loss są już normą - zdarzają się prawie na 100% zleceń. Ale ostatnio zmorą zaczynają być poślizgi na take profit.
To już przesada!
Eeee przecież poślizgi na TP w modelu STP są od zawsze. I mogą być w każdą ze stron.
U mnie zawsze są w gorszą stronę.Cyb pisze:Eeee przecież poślizgi na TP w modelu STP są od zawsze. I mogą być w każdą ze stron.
U mnie nie, ale to już kwestia szczęścia oraz ruchów na rynku.
Albo działań brokera.Cyb pisze:U mnie nie, ale to już kwestia szczęścia oraz ruchów na rynku.
Już od pół godziny nie działa mi platforma. Niby się uruchamia, ale od razu wiesza. Tragedia.
Co ciekawe to platforma mForex (tutaj tylko demo) też padła i nie chce ruszyć.
Mam uruchomione dwa inne MT4 (od innych brokerów) i te działają OK. Z Armadą i mForex problemy są co jakiś czas i to dosyć często.
O co kaman ?
Co ciekawe to platforma mForex (tutaj tylko demo) też padła i nie chce ruszyć.
Mam uruchomione dwa inne MT4 (od innych brokerów) i te działają OK. Z Armadą i mForex problemy są co jakiś czas i to dosyć często.
O co kaman ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.