jeszcze kangaroo h4
https://www.tradingview.com/x/O1lqK6XZ
nie będzie zamknięcia dzisiaj poniżej W_S3 1.3495, tym bardziej że idealnie D_S3 1.3491 wystarczyło do złapania "spadającego noża" bez skaleczenia sięwesoly pisze:Do tego edek D1 młotek się robi. Jeżeli przed zamknięciem będzie zrobiony to biorę grube L i niech teraz dają zarobić. Martwi mnie tylko to, że oanda znowu wsiadła grubo w L.
[/quote]rexex pisze:Nie oferowalem. Wkleilem analizę gdzie pisało kiedy kupować
Wyszło z niej na 536 ostatecznie optymalnie było 533.5
Jak kupiles wcześniej.... To teraz czekaj.
znaczy trzymać w mojej ocenie, ale w okolicach 3570-80 hedgowac... i odcięcie dołu przy ponownym teście 3480-3500highend pisze:Znaczy trzymać moja stratna na edku i kierunek północ....atlanticos pisze:na edku proponuję się przyjrzec poprzedniej świecy miesięcznej i dobrze trejdy rozplanować bo obecna świeca miesięczna będzie podobna
Pszenicę to sobie kupię za kilka miesięcy , teraz szkoda się szarpać przy takim trendzie spadkowym[/quote]highend pisze:rexex pisze:Nie oferowalem. Wkleilem analizę gdzie pisało kiedy kupować
Wyszło z niej na 536 ostatecznie optymalnie było 533.5
Jak kupiles wcześniej.... To teraz czekaj.
ja bym nie przesądzał jeszcze kierunku - za wcześnie... wystarczy kilka trupów w amerykańskiej szafie i pozamiatają,.. ten rok też miał być dolara a zerknij na kabla i kiwi - rekordy biją... zapomnieli dodać ze to rok dolara słabegoNowy123 pisze:
o raz dwa Italia slabe prognozy LTR - EBC - koniec dodruku - FED 2015 Stopy w gore pierwsze przymiarki
wszystko przemawia przeciw EUR