DayTrading: Piątek 18.07.2014
Re: DayTrading: Piątek 18.07.2014
sie najechali na daxie - 9734,9 to wczorajsze wsparcie (ganna) i chyba dzisiaj robi raczej za opór, bo wczesniej tez w to przystukali
zerknąłem na inny sytem i tu dokładnie widac, że stuknali w pivota i mamy takze motyla spadkowego na m5
zerknąłem na inny sytem i tu dokładnie widac, że stuknali w pivota i mamy takze motyla spadkowego na m5
... wyluzuj Zuza warkocze ...
A co doradzisz tym którym do południa oferowałeś kupowanie pszenicy ?highend pisze:L - prawidłowo. Ja już tylko czekam. Pszenica już na zero (spread pokonany). Ciekawe co będziewesoly pisze:Oanda sie przesiada wiec l zasadzone ponownie, zobaczymy:p
w sumei z tym DAXem i SP500 zmieniłem zdanie... bujanko może być i ja popatrzę z boku na to
co do edka - up up up - t 1.354 - 1.356
spodziewałem się szpili wzrostowej na edku ale nie aż takiej ostrej 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2014, 18:21 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie oferowalem. Wkleilem analizę gdzie pisało kiedy kupowaćrexex pisze:A co doradzisz tym którym do południa oferowałeś kupowanie pszenicy ?highend pisze:L - prawidłowo. Ja już tylko czekam. Pszenica już na zero (spread pokonany). Ciekawe co będziewesoly pisze:Oanda sie przesiada wiec l zasadzone ponownie, zobaczymy:p
w sumei z tym DAXem i SP500 zmieniłem zdanie... bujanko może być i ja popatrzę z boku na to
co do edka - up up up - t 1.354 - 1.356

Wyszło z niej na 536 ostatecznie optymalnie było 533.5
Jak kupiles wcześniej.... To teraz czekaj.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
na edku proponuję się przyjrzec poprzedniej świecy miesięcznej i dobrze trejdy rozplanować bo obecna świeca miesięczna będzie podobna 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Znaczy trzymać moja stratna na edku i kierunek północ....atlanticos pisze:na edku proponuję się przyjrzec poprzedniej świecy miesięcznej i dobrze trejdy rozplanować bo obecna świeca miesięczna będzie podobna

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nie oferowalem. Wkleilem analizę gdzie pisało kiedy kupować 
Jak kupiles wcześniej.... To teraz czekaj.[/quote][/quote]
Pszenicę to sobie kupię za kilka miesięcy , teraz szkoda się szarpać przy takim trendzie spadkowym

Jak kupiles wcześniej.... To teraz czekaj.[/quote][/quote]
Pszenicę to sobie kupię za kilka miesięcy , teraz szkoda się szarpać przy takim trendzie spadkowym
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
dzisiaj na to nie liczSeryjny Morderca pisze:ok. wywalilo mnie ze wszystkich pozycji jakie mialem i zostalo mi 17 pipsow z dziennego utargu 230 pipsow jaki mialem
Zostalem tylko na EA i czekam uparcie na 1.4350.
Jak tam nie dolecimy to sie poddaje bez kitu.

W_S2 - 1.4360
D_S3 - 1.4359
dodatkowo ani jedna H1 nie zamknęła się korpusem poniżej D_S2 - 1.4384
więc do poziomu na który czekasz ciągle daleko na dzisiejszej sesji...

może dopiero w poniedziałek, bo już tych kresek nie będzie

Ostatnio zmieniony 18 lip 2014, 18:36 przez niemiaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Do tego edek D1 młotek się robi. Jeżeli przed zamknięciem będzie zrobiony to biorę grube L i niech teraz dają zarobić. Martwi mnie tylko to, że oanda znowu wsiadła grubo w L.
-- Dodano: 18 lip 2014, 17:40 --
-- Dodano: 18 lip 2014, 17:40 --
A tak właściwie to co wskazuje na to, że będzie podobna? Rośnie od paru miesięcy więc może czas na jakąś korektę?atlanticos pisze:na edku proponuję się przyjrzec poprzedniej świecy miesięcznej i dobrze trejdy rozplanować bo obecna świeca miesięczna będzie podobna
- harymilloki
- Maniak
Re: Odp: DayTrading: Piątek 18.07.2014
Dzieki zielony za przypomnienie o miesiecznym teraz juz sprawa jasna.atlanticos pisze:na edku proponuję się przyjrzec poprzedniej świecy miesięcznej i dobrze trejdy rozplanować bo obecna świeca miesięczna będzie podobna
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"