Uhm, miejmy nadzieję:D Bo czarna środa czeka...atlanticos pisze:czy dziś nie wiem choć wydaje się to całkiem możliwe...wesoly pisze:Myślisz, że 1.355 jest jeszcze do zrobienia dzisiaj?atlanticos pisze:dziś ruchu na wystapieniu Czarownicy nie bedzie... edek powinien ruszyc na odreagowanie na podfali 4 wiec pinbar na dziennym... a jutro dokonczenie podfali 4 i spadajaca na dziennym i w piatek dożynki do okolic 3500 na podfali 5.... i przyszly tydzien standardowa procedura na edku po zjezdzie czyli tydzien konsoli na 70 maks 100 pipsow...tak bym to widzial... ale reagowac trzeba na bieżaco
DayTrading: Środa 16.07.2014
Re: DayTrading: Środa 16.07.2014
- harymilloki
- Maniak

Wątpiłem w te wzrosty na edku ale jednak nadal podtrzymuję swoją tezę głoszoną od dłuższego czasu o 1,4200 a może i wyżej delikutaśnie 
Wykres poniżej dla wątpiących
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
O stary, to ja się martwię, żeby 1.355 zobaczyć, a Ty aż tak daleko wybiegasz w przyszłośćharymilloki pisze:Wątpiłem w te wzrosty na edku ale jednak nadal podtrzymuję swoją tezę głoszoną od dłuższego czasu o 1,4200 a może i wyżej delikutaśnie
- harymilloki
- Maniak

To po co się martwiszwesoly pisze:O stary, to ja się martwię, żeby 1.355 zobaczyć, a Ty aż tak daleko wybiegasz w przyszłośćharymilloki pisze:Wątpiłem w te wzrosty na edku ale jednak nadal podtrzymuję swoją tezę głoszoną od dłuższego czasu o 1,4200 a może i wyżej delikutaśnie
"cierpliwość popłaca..."
Martwię się bo pomimo tego wszystkiego nadal nie chce rosnąćharymilloki pisze:To po co się martwiszwesoly pisze:O stary, to ja się martwię, żeby 1.355 zobaczyć, a Ty aż tak daleko wybiegasz w przyszłośćharymilloki pisze:Wątpiłem w te wzrosty na edku ale jednak nadal podtrzymuję swoją tezę głoszoną od dłuższego czasu o 1,4200 a może i wyżej delikutaśnie
Wykres poniżej dla wątpiącychTo się nazywa analiza techniczna
![]()
złoto kierunek 1350
- atlanticos
- Maniak

załamałeś mnie...harymilloki pisze:Wątpiłem w te wzrosty na edku ale jednak nadal podtrzymuję swoją tezę głoszoną od dłuższego czasu o 1,4200 a może i wyżej delikutaśnie
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- harymilloki
- Maniak

DLACZEGO ????atlanticos pisze:załamałeś mnie...harymilloki pisze:Wątpiłem w te wzrosty na edku ale jednak nadal podtrzymuję swoją tezę głoszoną od dłuższego czasu o 1,4200 a może i wyżej delikutaśnie
"cierpliwość popłaca..."
Właśnie zasadzilem konkretne buy na eur/zar.
Wyszło mi z kresek.
Edek podaży za nim. Plan naprawczy wdrożony
Ponadto rolne rosną...
Dobre wyniki,spółek na giełdzie to moze być zachęta do kupna akcji.... Które niebawem spadną...
Jak to było? Sprzedawaj na Gorce....
Wyszło mi z kresek.
Edek podaży za nim. Plan naprawczy wdrożony
Ponadto rolne rosną...
Dobre wyniki,spółek na giełdzie to moze być zachęta do kupna akcji.... Które niebawem spadną...
Jak to było? Sprzedawaj na Gorce....
Ostatnio zmieniony 16 lip 2014, 15:44 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- Matthew414
- Pasjonat

Re: Odp: DayTrading: Środa 16.07.2014
Zauważ, że zastosowanie kursywy nie podaje źródła. ....Ciapul pisze:to takie ABC... Lot oznacza transakcję o wartości 100.000 jednostek waluty bazowej.sokol27je pisze:Własnie ocb z tymi lotami? Ja mam konto na trading212, tam nie ma czegos takiego jak loty kupuje sie nie mal jak w sklepienp 1dax- to 9850e `40877zł = 408,77zł z depozytu by kupić jednego dax, 10 000usd/pln - to 30 500zł =305zł z depo by kupić te 10k usd... jak wy liczyliczycie te loty 1 lot to 1% depo przy zakupie?
więcej powinno być tutaj : http://forex-nawigator.biz/forum/poczat ... forex.html
-- Dodano: śr 16-07-2014, 14:38 --
zauważ że ja używam kursywy którą powszechnie oznacza się cytaty... Ty z tego co pamiętam nigdzie nie zaznaczałeś że kogokolwiek cytujesz...Matthew414 pisze:Ostatnio mi zwróciłeś uwagę, że jak przeklejam to żebym mówił chociaż skąd. ..
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000