poza FRA 9×12 dla USD ...GawronB pisze:Ale raczej nic nowego nie powie bo od wczoraj nic fundamentalnie się nie zmieniło.
DayTrading: Środa 16.07.2014
Re: DayTrading: Środa 16.07.2014
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- atlanticos
- Maniak
dziś ruchu na wystapieniu Czarownicy nie bedzie... edek powinien ruszyc na odreagowanie na podfali 4 wiec pinbar na dziennym... a jutro dokonczenie podfali 4 i spadajaca na dziennym i w piatek dożynki do okolic 3500 na podfali 5.... i przyszly tydzien standardowa procedura na edku po zjezdzie czyli tydzien konsoli na 70 maks 100 pipsow...
tak bym to widzial... ale reagowac trzeba na bieżaco

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jakie macie odczucia względem ea jest szansa ze na h4 zrobią młotka ? Na m15 i h1 rynek jest wyprzedany
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Żaba pare tygodni wspominał, że nie ma powodów dla których wszyscy ci którzy maja elki na 1.3750 mieliby dostać taki prezent. Rynek jest ułożony i w żółwim tempie dolar będzie się umacniał. Rajdy z zeszłego roku nie wrócą a to nasze 1.40 które nie zostało przebite to tylko wyrys bankstery. Przecież forex nie jest prostą ścieżką i tłum musi w coś wierzyć. Zerknij na na mocne targety z tego roku....1.3770, 1.3670, 1.3610 a wszystko co było wyżej to były zwykłe banksterskie zagrania. Najlepszy dowód jak kilka miesięcy temu przy 1.3670 jeden z ECB nie zdołował edka i z tego miała być tylko korekta która dotarła do prawie 1.40 i po słowach Mario zleciała do obecnych poziomów. Mario nic praktycznie nie zrobil a ruch mamy 500pipharymilloki pisze:Na edku możemy mieć dzisiaj długi dolny cień od dołu. Edward jest już także wyprzedany więc dzisiaj jest możliwe większe odreagowanie, a impulsem do tego może być wystąpienie pani JELENIOWEJ. Co do mojej wersji na 1,4200 to zaczynam mieć wątpliwości. Ułożenie fal jest raczej prospadkowe w dłuższym okresie ale dzisiaj się to wszystko powinno rozstrzygnąć. Spadki mogą nastąpić po zrobieniu korekty którą przedstawiłem na wykresie.
Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
Trzymam sella 6 dzien i mam nadzieje ze do 1,44190 dojdzie bo tam mam tpbystry pisze:jakie macie odczucia względem ea jest szansa ze na h4 zrobią młotka ? Na m15 i h1 rynek jest wyprzedany

Myśleć i działać jak Goldman !
hehe ja L 6 tydzień na M15 mam abcd oby te wybicie z trójkąta było fałszywemichal_fun pisze:Trzymam sella 6 dzien i mam nadzieje ze do 1,44190 dojdzie bo tam mam tpbystry pisze:jakie macie odczucia względem ea jest szansa ze na h4 zrobią młotka ? Na m15 i h1 rynek jest wyprzedany

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myślisz, że 1.355 jest jeszcze do zrobienia dzisiaj?atlanticos pisze:dziś ruchu na wystapieniu Czarownicy nie bedzie... edek powinien ruszyc na odreagowanie na podfali 4 wiec pinbar na dziennym... a jutro dokonczenie podfali 4 i spadajaca na dziennym i w piatek dożynki do okolic 3500 na podfali 5.... i przyszly tydzien standardowa procedura na edku po zjezdzie czyli tydzien konsoli na 70 maks 100 pipsow...tak bym to widzial... ale reagowac trzeba na bieżaco

edek powinien już od jakiegoś czasu nawracać
w nocy i rano zamiast korekty wczorajszego spadku skonsolidował, co niby oznaczało tą korekte, ale okazało się że tylko nabrał impetu
myślę że w tym momencie uj i edek będą szły w drugą stronę
w nocy i rano zamiast korekty wczorajszego spadku skonsolidował, co niby oznaczało tą korekte, ale okazało się że tylko nabrał impetu
myślę że w tym momencie uj i edek będą szły w drugą stronę
- atlanticos
- Maniak
czy dziś nie wiem choć wydaje się to całkiem możliwe...wesoly pisze:Myślisz, że 1.355 jest jeszcze do zrobienia dzisiaj?atlanticos pisze:dziś ruchu na wystapieniu Czarownicy nie bedzie... edek powinien ruszyc na odreagowanie na podfali 4 wiec pinbar na dziennym... a jutro dokonczenie podfali 4 i spadajaca na dziennym i w piatek dożynki do okolic 3500 na podfali 5.... i przyszly tydzien standardowa procedura na edku po zjezdzie czyli tydzien konsoli na 70 maks 100 pipsow...tak bym to widzial... ale reagowac trzeba na bieżaco
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz