Dałam się nabrać na kablu na L ale poki co trzymam

mam otwarta PLUSUJACA eLke w koncu. ostatnio dax mnie nastraszyl troche… nieprawdopodobne ale grunt ze prawdziwehighend pisze:czyli analogia z poprzedniego wykresu się sprawdza - nieprawdopodobner4dkoo pisze:te opory pekna raz dwa i bedzie atak na 9855 ™ jest mocniejszy opor i od niego zalezy czy jedziemy wyzejNowy123 pisze:
DAx MA200 na 1 h ma opory 9800 9840
testowalem ale nie gralem pod to tylko testowalem lepiej to sie sprawdza na walutach ale to jedyne tylko dodatekflogopit2 pisze:Nowy testowałeś i utopiłeś ? tak z ciekawości pytam w czym był problem ? fakt, że nie zawsze realizują się w pełni, problem jest również z dokładnym wejsciem, bo zazwyczaj wejscia najlepiej wychodzą na ostro, dlatego harmoniczne to rzecz jakby potwierdzająca (2 w kolejności) poziomy wsparc i oporów ganna
Kiedyś n pewno ;Pwesoly pisze:A ja wszedłem w l na edku, żeby złapać parę pipsów odreagowania, które powinno nadejść ;p
Chopie skasuj tą elkę bo grubasy czatują na leszczysimon000111 pisze:Kiedyś n pewno ;Pwesoly pisze:A ja wszedłem w l na edku, żeby złapać parę pipsów odreagowania, które powinno nadejść ;p
1.3541 to miejsce, w którym wystąpił impuls wzrostowy. Jest szansa na odreagowanie.simon000111 pisze:Kiedyś n pewno ;Pwesoly pisze:A ja wszedłem w l na edku, żeby złapać parę pipsów odreagowania, które powinno nadejść ;p
nie lepiej poczekać na 1.35?wesoly pisze:A ja wszedłem w l na edku, żeby złapać parę pipsów odreagowania, które powinno nadejść ;p