GawronB pisze:edek to para walutowa EU/$ , wytłumacz jak para może się osłabićpkubiu pisze:dlaczego po danych z uk oslabił sie edek?Jak już to ewentualnie $ się lekko umocnił
eurgbp pociagnał w dół.
GawronB pisze:edek to para walutowa EU/$ , wytłumacz jak para może się osłabićpkubiu pisze:dlaczego po danych z uk oslabił sie edek?Jak już to ewentualnie $ się lekko umocnił
spójrz na eurgpbpkubiu pisze:dlaczego po danych z uk oslabił sie edek?
dlaczego pod prąd ? to coś co było ostatnio to tylko korekta w długoterminowym trendzie wzrostowym i nie ulega wątpliwości jaki mamy trendMaksimus pisze:Czemu ma lecieć do góry? Gra pod trend...Tommy_Boss pisze:Ja kojarzę tą nazwę z pastą do zębówflogopit2 pisze:elmax kojarzy mi się z firmą remontowo-budowlaną![]()
![]()
Siedzę w LLLL na EUR/GBP i liczę na większą korektę w UP , a na razie zabezpieczone na BE
Jak sądzicie gdzie zaleci![]()
![]()
![]()
Oczekuję okolic 0,80300
jak tam po danych?A.S.A.T. pisze:GU - UP!
mozliwa szybka wycinka np do 1,7050
Nowy - pisałem Ci wczoraj że tak łatwo nie opuszczą poprzedniego przedziału...Nowy123 pisze:znowu wrozka wiedziala ktos pakowal L i podbija juz od 10 00 hahaha
tak czulem patrzac na to by jednak ustawc sobie SL nizej zwiekszyc juz zyski by znowu nie bylo marnych 20 pipsow za 5 razem prubujac zagrac pod retest 1 7000 czulem ze wrozka juz cos wie wczesniej jak w/w pisałem