flogopit2 pisze:ponowię pytanie: Nowy jak sprawdzasz wyniki kasowe na indeksach lub inaczej: gdzie można to najszybciej sprawdzić
http://pl.investing.com/quotes/us-dolla ... nced-chart
aroznca FUTYa Kasowy to miedzy 3 5 ptk
flogopit2 pisze:ponowię pytanie: Nowy jak sprawdzasz wyniki kasowe na indeksach lub inaczej: gdzie można to najszybciej sprawdzić
Też dzisiaj zgłosiłem błędy. Pozycje buduje od maja a dzisiaj rano wszystkie na jednym poziomie cenowym.xPabloo pisze:ale jaja, nie wiem czy wam się kiedyś takie coś zdarzyło, ale otwarłem przedwczoraj eS na Edku w okolicach 1.3644 wczoraj wieczorem przestawiłem SL na okolice 1.3620 a dziś wstaje patrze a pozycje mam nagle otwarta z 1.36101 (nie ustawiałem takiej pozycji w tym miejscu) a ta co ją otworzyłem przepadła bez śladu... konto w XM market... zaraz będę pisał do nich w tej sprawie...
Witamzakopiec pisze:Też dzisiaj zgłosiłem błędy. Pozycje buduje od maja a dzisiaj rano wszystkie na jednym poziomie cenowym.xPabloo pisze:ale jaja, nie wiem czy wam się kiedyś takie coś zdarzyło, ale otwarłem przedwczoraj eS na Edku w okolicach 1.3644 wczoraj wieczorem przestawiłem SL na okolice 1.3620 a dziś wstaje patrze a pozycje mam nagle otwarta z 1.36101 (nie ustawiałem takiej pozycji w tym miejscu) a ta co ją otworzyłem przepadła bez śladu... konto w XM market... zaraz będę pisał do nich w tej sprawie...
Kiedyś miałem inny błąd bez mojej ingerencji zamknięte zostały pozycje. Cosić kiepskawo u nich na tych komputerkach.
fajne ma cycki?xPabloo pisze:mojej nie zamknięto ale przesunięto tak że jest obecnie na minusie
-- Dodano: 11 lip 2014, 10:11 --
klikam z babka na live chat