http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p691118
nie wyszło ponad tygodniowe max więc aktualnie czekam na 7100; zysk już zabezpieczony

https://www.tradingview.com/x/8opZGZCY
Czemu 15 zł już wyrwałem na Kiwi.pedro pisze:w dwa dni 20 000 % ? ...Seryjny Morderca pisze:A ja dzisiaj mam wyzwanie...
Dzisiaj i jutro nie gram na realu.
Testowe konto demo, 50 zł na start.
Założyłem się z kumplem, że zrobię z tego 1000 zł do końca tygodnia o Jack'a Daniels'a
Pomóżcie wyszukać jak najbardziej ekstremalne sygnały.. może się uda
Wlazłem w kiwi S za 0.02 lota przy 8827...przy tej zmienności?
![]()
lec po flaszke ... i wroc na real, bo szkoda czasu
wrzucisz statement na koniec jutrzejszego dnia? : )Seryjny Morderca pisze: Czemu 15 zł już wyrwałem na Kiwi.
Jakbym zrobił i 200, 300 zł do jutra to bym był happy. A jutro z rana jak będę miał te 300 zł to pomyślę co dalej
Pewnie, że wrzucę. Wiem że to nie ma nic wspólnego z prawdziwym graniem ale to jest też dla mnie jakiś test... że potrafię być efektywny i wyszukać jak najlepsze sygnały.pedro pisze:wrzucisz statement na koniec jutrzejszego dnia? : )Seryjny Morderca pisze: Czemu 15 zł już wyrwałem na Kiwi.
Jakbym zrobił i 200, 300 zł do jutra to bym był happy. A jutro z rana jak będę miał te 300 zł to pomyślę co dalej
Kolega w podstawowce procenty miał ?pedro pisze:w dwa dni 20 000 % ? ...Seryjny Morderca pisze:A ja dzisiaj mam wyzwanie...
Założyłem się z kumplem, że zrobię z tego 1000 zł do końca tygodnia o Jack'a Daniels'a
![]()
że ja? : )Matthew414 pisze:
Kolega w podstawowce procenty miał ?
Pedro. Bo 1000 zł z 50 zł to jest 2000% a nie 20000%pedro pisze:że ja? : )Matthew414 pisze:
Kolega w podstawowce procenty miał ?
miał, a boco?
Na razie wygląda na to, że jedziemy do okolic 1336 z przystankiem na 1332.pkubiu pisze:Gold znów na oporze gra na 3 sczyt czy raczej dzis nowa górka 1340?
padłem ze smiechuSeryjny Morderca pisze:Czemu 15 zł już wyrwałem na Kiwi.pedro pisze:w dwa dni 20 000 % ? ...Seryjny Morderca pisze:A ja dzisiaj mam wyzwanie...
![]()