DayTrading: Piątek 04.07.2014
Re: DayTrading: Piątek 04.07.2014
edek, hmmm

rgr
na takim interwale rgry się raczej nie sprawdzają
na takim interwale rgry się raczej nie sprawdzają
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
euro_dolar dzienny i tygodniowy:
"Algorytm" zarabiania na S&P w respektowanym kanale średnioterminowym.
Gra krótkoterminowa po odbiciu od dolnej bandy L, a po odbiciu od górnej S. Wyjście poniżej wsparcia - S średnioterminowe.
Wyjście powyżej górnej bandy powiększenie L:
Gra krótkoterminowa po odbiciu od dolnej bandy L, a po odbiciu od górnej S. Wyjście poniżej wsparcia - S średnioterminowe.
Wyjście powyżej górnej bandy powiększenie L:
wydarzenia-na-ukrainie-jak-nas-oglupiaja
-- Dodano: ndz 06-07-2014, 12:13 --
http://www.ngopole.pl/2014/02/05/wydarz ... oglupiaja/
-- Dodano: ndz 06-07-2014, 12:13 --
http://www.ngopole.pl/2014/02/05/wydarz ... oglupiaja/
Patrząc z perspektywy całej ostatniej hossy na S&P tygodniowym widać, że indeks porusza sie w obrębie klina z obecnym celem do górnej bandy tegoż, a łapanie TERAZ S w bardzo silnym trendzie wzrostowym to kamikadze:
zatem jaki zasięg zakładasz? ponad 2000 punktów? 2050 ?karnak pisze:Patrząc z perspektywy całej ostatniej hossy na S&P tygodniowym widać, że indeks porusza sie w obrębie klina z obecnym celem do górnej bandy tegoż, a łapanie TERAZ S w bardzo silnym trendzie wzrostowym to kamikadze:
ale potem i tak skorekci, więc nawet jak ktoś kisi S - to się doczeka prędzej czy później....
btw. pisałem apropo znikających userów z forum. Jak zanim sobie pojdę (albo bogaty, albo MC i bez grosza) to się ładnie pożegnam

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Zasięg pośrednio pokaże zdarzenie na wskaźniku, nie jestem tego teraz w stanie przeliczyć, więc nie będę strzelał.highend pisze:zatem jaki zasięg zakładasz? ponad 2000 punktów? 2050 ?karnak pisze:Patrząc z perspektywy całej ostatniej hossy na S&P tygodniowym widać, że indeks porusza sie w obrębie klina z obecnym celem do górnej bandy tegoż, a łapanie TERAZ S w bardzo silnym trendzie wzrostowym to kamikadze:
ale potem i tak skorekci, więc nawet jak ktoś kisi S - to się doczeka prędzej czy później....
btw. pisałem apropo znikających userów z forum. Jak zanim sobie pojdę (albo bogaty, albo MC i bez grosza) to się ładnie pożegnam
Pewnie można kisić S i kiedyś doczekać korekty (tylko czy będą w stanie wytrzymać straty?), ale po co, jak można w tym czasie zarabiać na L zgodnie z trendem, bo tak pokazuje AT.
Im więcej widzę zniecierpliwionych - łapiących S pod korektę, tym bardziej wierzę AT.
masz rację
niestety źle dałem S i kiszę. Zobaczę co przyniesie wtorek-środa.... bo jutro na nic nie liczę.
jestem teraz kamikadze i źle mi z tym. Bez sensu zagranie. Amok ogarnia człowieka

niestety źle dałem S i kiszę. Zobaczę co przyniesie wtorek-środa.... bo jutro na nic nie liczę.
jestem teraz kamikadze i źle mi z tym. Bez sensu zagranie. Amok ogarnia człowieka
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami