Pewnie wrócą jak K.C. przestanie trend ustami pompować

Pamiętam, że juz kiedyś był taki tematik "monumentalny" ..jak to było kiedyś.
No co Ty? Weroniki nie Pamiętasz? I tych tekstów Królewskiego "Pani Weroniko, jak Pani pięknie traduje"reptile pisze: "Pana W"....
Nie słyszeli.. raportuj <cfaniak>
Oj tam oj tam, ten stoliczek jest i zawszę będzie nakryty po brzegi. Poza tym nie odstraszaj z łaski swojej dawcówTymek pisze:A przecież wiadomo, że stare wygi już wyjadły wszystko ze stołu
Teraz co drugi system jest jak alien - ni ciu la nie wiadomo o co loto autorowighimli pisze:Dodatkowo znajomy się zjawił żeby mu zautomatyzować jakiś alien system. Znacie? No i tak mi się przypomniało, aż do pomysłu żeby może starego dobrego GATa gdzieś uruchomić dla testu.
Pan Weronika raczej już nie wróci .... o ile ma jakiś rozsądek w głowie .....matka pisze: Weroniki nie Pamiętasz? I tych tekstów Królewskiego "Pani Weroniko, jak Pani pięknie traduje"
Baaaardzo dobrereptile pisze: zaskoczony powrotem.. szukanie perspektyw.. a tu dalej to samo..
http://forex-nawigator.biz/forum/bialy- ... 29-10.html
LowcaG jako że lubisz zabawy z prawdopodobieństwem to podrzucę Ci temat: Opcje binarne. Interesujące bardzo bo:LowcaG pisze:To ja tez chyba wrócę do mojego "jurnala" o agentach, jak tylko stworze nowei odbuduje wszelkie narzędzia które miałem.
Co, jaki eter?reptile pisze:Ciekawe czy eter zassał też Hikariego albo Foregina.. fxlamera
Pamiętam.. tylko afery nie za kojarzyłem.. ale już wiem ockmn.. cóż.. rynek jest cierpliwy hehe.. o każdego się może upomnieć..matka pisze:No co Ty? Weroniki nie Pamiętasz? I tych tekstów Królewskiego "Pani Weroniko, jak Pani pięknie traduje"reptile pisze: "Pana W"....
Nie słyszeli.. raportuj <cfaniak>
No i ta sugestia ma sens odnośnie tej dynamiki..green7 pisze:LowcaG jako że lubisz zabawy z prawdopodobieństwem to podrzucę Ci temat: Opcje binarne. Interesujące bardzo bo:
Foregin pisze:Co, jaki eter?nigdzie mnie nie zassal
hm..jakoś nawet nie zwracałem uwagi na Opcje binarne.green7 pisze:
LowcaG jako że lubisz zabawy z prawdopodobieństwem to podrzucę Ci temat: Opcje binarne. Interesujące bardzo bo:
- musisz trafić jedynie kierunek ruchu a nie jego zakres
- uzyskać można dobre RR
- nie musisz martwić się o TP/SL swapy i inne takie
- da się zautomatyzować
Dla zobrazowania: obstawiasz np. czy zamknięcie następnego słupka M5 będzie powyżej czy poniżej ceny jego otwarcia.
By zarabiać wystarcza 53% trafności, a przy kupnie opcji z lepszym RR wystarczyłoby i 40%.
Jest jakaś lista brokerów umożliwiających automatyzację na opcjach? Ja testuje na mrc ale nie wiem na ile są wiarygodni. Kilka lat temu mi wypłacili i to nawet po arbitrażu, ale to były groszowe spawy. Mają tylko 4 majorsy.Akhh pisze:Co do Opcji to Green jest specjalistą z automatyką, a same Opcje poruszane są szeroko u mnie.
Faktem jest, że wielu "borkerów" binarek to właściwie nie brokerzy a "kasyna". Więc trzeba ostrożnie z wyborem.LowcaG pisze: hm..jakoś nawet nie zwracałem uwagi na Opcje binarne.
Można to zautomatyzować? W sensie, moża pisać "EA"? Jak na szybko wpisałem w wyszukiwarke nawigatorową, to zobaczyłem wątek jak to "zamykają" takich brokerów. Jakaś wskazówka gdzie szukać? takich gdzie można automat i jest powiedzmy wiarygodny.