ja mam i tez sie zastanawiam czy aby ja trzymacpakubiu pisze:czy tu ktos zyje macie s na zlocie ja juz wariuje
Wysyłane z mojego GT-I9070P za pomocą Tapatalk 2
DayTrading: Środa 02.07.2014
Re: Odp: DayTrading: Środa 02.07.2014
Re: DayTrading: Środa 02.07.2014
na jutro plan jest taki : rano idę do biedronki po paczkę pampersów ... zakładam i czekam ... wola Boska
... wyluzuj Zuza warkocze ...
A na jakiej podstawie te krótkie na złocie ? Poprawiło się na Ukrainie i w Iraku ? FEDowa baba dzisiaj ogłosiła zmianę polityki monetarnej ? Czy spodziewamy się jutro wspaniałych wieści i europejskiej gospodarce od Maria ?pakubiu pisze:czy tu ktos zyje macie s na zlocie ja juz wariuje
jest porozumienie na ukrainie lepsze wiesci z rynku pracy wzrost rentownosci 10 latek Amerylanskich a cena jest taka jak podczas zakecia krymu gdzie byl strach przed wojna w europie a i tak nie przeboto 1330
Wreszcie Ferie więc można grać spokojnie na Foreksie
A co było przyczyną ostatniego 3 procentowego skoku na złocie ? Co do Ukrainy to też poprawa jest sprawą dyskusyjna. Poprawa na rynku pracy jest "spodziewana" i bardzo podobna z zimy gdzie USD/JPY był po 105. Ale sprzedawajcie ktoś mi musi płynność wyrabiać. Ja tymczasem potrzymam przynajmniej do czasu aż prze rolują ten kontrakt na 12 ton złoto co go kupili 2 tygodnie temu po posiedzeniu FED.pakubiu pisze:jest porozumienie na ukrainie lepsze wiesci z rynku pracy wzrost rentownosci 10 latek Amerylanskich a cena jest taka jak podczas zakecia krymu gdzie byl strach przed wojna w europie a i tak nie przeboto 1330
[quote="pakubiu"]jest porozumienie na ukrainie lepsze wiesci z rynku pracy wzrost rentownosci 10 latek Amerylanskich a cena jest taka jak podczas zakecia krymu gdzie byl strach przed wojna w europie a i tak nie przeboto 1330
Dlaczego wszystko musisz fundamentalnie uzasadniać ? Patrz na reakcję rynku i reaguj . Forex nie musi być logiczny ani schematyczny . Zmieniają się korelacje , nastroje i rynek dyskontuje przyszłość a nie to co poznałaś
Dlaczego wszystko musisz fundamentalnie uzasadniać ? Patrz na reakcję rynku i reaguj . Forex nie musi być logiczny ani schematyczny . Zmieniają się korelacje , nastroje i rynek dyskontuje przyszłość a nie to co poznałaś
Gold się trzyma bo fundusze ETF kupowały ostatnio złoto, no i technicznie zachęca, szczególnie na 1h 50 i 200 ema.rexex pisze:pakubiu pisze:jest porozumienie na ukrainie lepsze wiesci z rynku pracy wzrost rentownosci 10 latek Amerylanskich a cena jest taka jak podczas zakecia krymu gdzie byl strach przed wojna w europie a i tak nie przeboto 1330
Time is Money.
Bo wszystko co się dzieje na rynku jest odzwierciedleniem sytuacji geopolitycznej zwłaszcza na złocie. I to jest fakt drodzy Panowie i Panie.rexex pisze:pakubiu pisze:jest porozumienie na ukrainie lepsze wiesci z rynku pracy wzrost rentownosci 10 latek Amerylanskich a cena jest taka jak podczas zakecia krymu gdzie byl strach przed wojna w europie a i tak nie przeboto 1330

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie tetaz jeszczehighend pisze:rzeźnik: 174.7xx - CZAPA
to są maxy ze stycznia 2014 roku.
Zanim polecimy wyżej (178) - to cosik skorekci, zgadzacie się?
:
Kabel jeszcze wytnie sl nad maksami