To on tez kocha Tesle? Mam od niego fajne privyTony S. pisze:Gdzie się podziewa nasz kolega "krinvest" ?? to forum to już nie jego progi ? czyżby dostał stołek w ukochanej Tesli ?

To on tez kocha Tesle? Mam od niego fajne privyTony S. pisze:Gdzie się podziewa nasz kolega "krinvest" ?? to forum to już nie jego progi ? czyżby dostał stołek w ukochanej Tesli ?
Osobiście bardziej ubolewam nad brakiem obecności naszego specjalisty od kabla - Ciapula.Tony S. pisze:Gdzie się podziewa nasz kolega "krinvest" ?? to forum to już nie jego progi ? czyżby dostał stołek w ukochanej Tesli ?
I jak widzicie nie piszę zbyt dużo. Inwestuje w XAU i XAG od 3 lat. Teraz jestem w XAG od 19,01. Dlatego tak uważnie śledzę rozstrzygnięcie na XAU bo rozstrzyga się inwestycja. Ale polecam śledzić surowce z uwagi na bardzo ciekawe miejsce dla przyszłych inwestycji na DT. Obecna konsolidacja dobiega końca a wybicie dla DT może dawać dobre zyski przez kilka dni.KriSS74 pisze:Jeszcze raz: złoto trzyma 1330-1333. Nie ma sygnałów ani dla L ani dla S. S to łapanie spadających noży bo... nie przebiło. Na L za wcześnie. W obu wypadkach bardziej ruletka niż inwestowanie.pakubiu pisze:czy tu ktos zyje macie s na zlocie ja juz wariuje
Ciapul chyba na wczasach.allure pisze:Osobiście bardziej ubolewam nad brakiem obecności naszego specjalisty od kabla - Ciapula.
Bemowo1 pisze:edi, średnia to oczywiście 200 EMA