atlanticos pisze:Wczoraj rozmawialiśmy o pivocie rocznym na kablu... Poniżej zestawienie pivotów rocznych na kilku innych parach... Może się komuś przyda

nowy system, pod roczne pivoty?

dla kompletu, gold z rocznymi

atlanticos pisze:Wczoraj rozmawialiśmy o pivocie rocznym na kablu... Poniżej zestawienie pivotów rocznych na kilku innych parach... Może się komuś przyda
ok thxatlanticos pisze:https://www.tradingview.com/x/n3txUo0Xlukpiasek pisze:
jeszcze złotko jak możesz![]()
już od dawna nie zmieniam systemu ... pivoty wrzucilem jako ciekawostkepedro pisze:atlanticos pisze:Wczoraj rozmawialiśmy o pivocie rocznym na kablu... Poniżej zestawienie pivotów rocznych na kilku innych parach... Może się komuś przyda![]()
nowy system, pod roczne pivoty?![]()
a skoro o systemach, to głównie trójkąty/flagi/proporce?atlanticos pisze:już od dawna nie zmieniam systemu ... pivoty wrzucilem jako ciekawostkepedro pisze:atlanticos pisze:Wczoraj rozmawialiśmy o pivocie rocznym na kablu... Poniżej zestawienie pivotów rocznych na kilku innych parach... Może się komuś przyda![]()
nowy system, pod roczne pivoty?![]()
Seryjny Morderca pisze:Post cajto skierowany do Ciebie nie jest obraza tylko manifestem Twojej głupoty. Po prostu znaczna część forum nie jest w stanie zrozumieć jakim cudem funkcjonujesz w społeczności traderów. Ostatnimi czasy, patrząc się na treść zawartą w Twoich postach nie wiadomo czy sama z siebie żartujesz, czy chcesz aby ktoś skorygował tą treść i Cię poprawił, czy może to co piszesz jest przejawem skrajnej ignorancji i głupoty wobec samej siebie i ludzi którzy muszą to czytać.pkubiu pisze:ok juz mnie pare razy obrażano ale juz sie przyzwyczaiłam a co do mojego brokera mam opiekuna rachunku i czesto z nim wymieniam informacje ta jak tu fakt moze jest grubiański ale i miły zreszta zrucenie pozycji na edku to tez dzieki niemu w końcu wiem jak wyglądam- tylko wystawic w tym znaczeni czy dac pupcie do bicia czy łapać zjazd na szczycie?
AU - skrajne levele mojej strategii:
SL - 0.9430, 0.9450 - obszar silnej zbieżności popytowej
TP - widzi mi się granica 0.95 lub wyżej
Odzyskałem część profitów ale 5 pozycji nadal jest stratnych, trzymam dalej.
pedro pisze:atlanticos pisze:Wczoraj rozmawialiśmy o pivocie rocznym na kablu... Poniżej zestawienie pivotów rocznych na kilku innych parach... Może się komuś przyda![]()
nowy system, pod roczne pivoty?
dla kompletu, gold z rocznymi... zbliżamy się do pivota
https://www.tradingview.com/x/eUD8SQga
sam trojkat to za malo, do tego macd, troche dywanow z Bemowapedro pisze:
a skoro o systemach, to głównie trójkąty/flagi/proporce?
pod roczne pivoty, to trzeba chyba by miec cierpliwośc mnicha tybetańskiego... : ) ... pamiętam, nie dawno w sumie temu, jak 2 godzinny wykres, był dla mnie long term![]()