Cajto..cajto pisze:Dlatego preferuję TP na poziomie 50P, ciężko jest w skali DT capnąć zasięg ok 100P, a kiszenie pozycji po tydzień czasu, nawet zyskownej, nie bardzo mnie interesuje.Seryjny Morderca pisze:Ładnie mnie przewieźli z moimi L-kami na AussimJak zobaczyłem rano wykres to myślałem, że zawału dostanę
No nic, SL ciągle na poziomie 0.9440 wszystkich pozycji i czekamy.
Dalej widać niezdecydowanie. A wczoraj już myślałem, że stabilną falę zaczęliśmy.
Patrz na E/A - jest 3 x HL z TL, jakby poszli na nowe H, to będzie grubo. Ale równie dobrze możemy sie znajdować wewnątrz proporca z flagi i wtedy wyjście dołem będzie na kilka figur, szczerze powiedziawszy, to bardziej mnie przekonuje ta druga wersja, jakoś nie widzę na razie szans na duże umocnienie E/D i osłabienie A/U.
Tyle teorii i moich przemyśleń
@pkubiu - brokerów są setki, są ich zestawienia i opinie o nich, a ludzie wciąż grają w Bucket Shopach (bo ma polskojęzyczny support i daje zajefajny bonus) i później narzekają że im robią pod górkę.
Zresztą, jak czytam niekiedy jakie ludzie mają spready na niektórych parach w dzisiejszych czasach, ogarnia mnie pusty śmiech, cyrograf jakiś podpisali, czy co
Najlepsi są jednak ci, co chcą broka koniecznie z Polski, coby im PITa przesyłał - jeszcze daleko w lesie, o rynku znikoma wiedza, o zarabianiu tym bardziej, ale rozliczyć z fiskusem się trzeba.
A ty sam sobie zliczasz, żeby się z fiskusem rozliczyć?
Musisz coś mieć jakby fiskus wpadł do na kawkę do Ciebie

I Pit wypisujesz ten sam rozumiem?
A jak można to z jakiego Broka korzystasz?