DayTrading: Poniedziałek 30.06.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 30.06.2014
bo wszystkim pierdykneło depo do wyskoku edka i grobooowa cisza 

... wyluzuj Zuza warkocze ...
melpomena pisze:Nowy123, wg mnie dane te nie były aż tak mało ważne (np. myfxbook oznacza je jako "medium"), poza tym widać po nich duży wzrost i odreagowanie po nieudanej zimie. Natomiast rynek albo to już wcześniej wkalkulował, albo też gna do przodu (technicznie) nie oglądając się na dane.
-- Dodano: 30 cze 2014, 16:14 --
Jeśli obecny ruch w górę na edku ma charakter korekty ostatnich spadków, to możemy spodziewać się wzrostu nawet do 1.3700 (w jednej analizie widziałam nawet 1.3750 - i to do najbliższego czwartku). Osobiście obstawiam ruch w górę do 1.3690, a potem się obaczy.wesoly pisze:Dobrałem shorta na szczycie, oby wszystko poszło zgodnie z planem....
dane o kredytach sa malo wazne bo sa ta mduze wahania http://pl.investing.com/economic-calendar/
Sama mam małe eski, ale czekam z zakupami, aż kurz z korekty opadnie. Pierwsze zniesienie fibo w tym tempie zaraz dotkniemy ;-).flogopit2 pisze:bo wszystkim pierdykneło depo do wyskoku edka i grobooowa cisza
flogopit2 pisze:bo wszystkim pierdykneło depo do wyskoku edka i grobooowa cisza
to co bedzie przy 1.38

oanda 57% shortów na edku

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Gdzie macie TP longów na kabelku?
Dla mnie to 1 fala nowego impulsu wzrostowego. Trend wzrostowy obowiązuje cały czas, nie grać S na siłę! (pisałem o tym w piątek, że lepiej na osłabienie USD grać).
Dla mnie to 1 fala nowego impulsu wzrostowego. Trend wzrostowy obowiązuje cały czas, nie grać S na siłę! (pisałem o tym w piątek, że lepiej na osłabienie USD grać).
Ostatnio zmieniony 30 cze 2014, 16:46 przez GiGa, łącznie zmieniany 2 razy.
- atlanticos
- Maniak
kabel h1 target zaliczony... powoli można szukac jakiegos odreagowania ale dopiero po sygnale na niskim interwale -
https://www.tradingview.com/x/zHrQQHpn
https://www.tradingview.com/x/zHrQQHpn
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
oanda oanda ale cel mario jak na razie w banki strzelil, bankstera bawi sie na calegolukpiasek pisze:flogopit2 pisze:bo wszystkim pierdykneło depo do wyskoku edka i grobooowa cisza
to co bedzie przy 1.38\
oanda 57% shortów na edku

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Rzeźnika bym już nie shorcil.
Kabel moze odreaguje teraz, ale 1.72 możliwe soon.
Edek? 1.38
Kabel moze odreaguje teraz, ale 1.72 możliwe soon.
Edek? 1.38
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami