Coś w us się w weekend posypie i otworzą luką na 1.37 a może 1.4 w poniedziałekatlanticos pisze:Lukpiasek...jeszcze 400 pipsow i mamy Twoj target na edkumoze do 22:00 się wyrobią

Coś w us się w weekend posypie i otworzą luką na 1.37 a może 1.4 w poniedziałekatlanticos pisze:Lukpiasek...jeszcze 400 pipsow i mamy Twoj target na edkumoze do 22:00 się wyrobią
Wchodzisz w ustawienia, wykres, wizualizacja zleceń i już.Damianssj661 pisze:Jak na platformie dukascopy ukryć zaznaczne momenty wejścia/wyjścia i linie pomiędzy nimi? Skalpuję więc mam tego mnóstwo i wykres będzie nieczytelny a chciałbym wstawić.
cierpliwośći argumenty się pojawią z czasem , na razie to tylko teoriapedro pisze:atlanticos pisze:Lukpiasek...jeszcze 400 pipsow i mamy Twoj target na edkumoze do 22:00 się wyrobią
![]()
![]()
@Lukpiasek: spekulacja powiadasz... musiałbyś miec naprawde, bardzo, ale to bardzo bardzo, poważnie tłusty portfel, żeby tak pospekulowac...z całym szacunkiem, ale nie masz racji... dałbyś chociaż jakiś argument za spadkami... techniczny, albo fundamentalny... sokolwiek... jeden jest, ten wielki trójkąt z W1, ... ale to maks do 1200 - 1178... z tymże, mamy już połowę roku, i póki co, w tym roku złoto zyskało (w szycie 17%, a na teraz 10%) ... w zeszłym całym roku, był spadek o 30%...
![]()
ale, my tu gadu, gadu, a czarna krecha, i D_P na goldzie, m15 https://www.tradingview.com/x/AxQ1E2x1
niech najwyższy Pan Ci błogosławi... tylko, dlaczego ja nie wziąłem sobie do serca Twojej sygnaturki...lukpiasek pisze:
cierpliwośći argumenty się pojawią z czasem , na razie to tylko teoria![]()
jak i pierwszy cel 1180 tam zobaczymy co dalej
no co mam Ci odpowiedzieć dlaczego ma spadać skoro nie wiem , pewnie ktoś sprzeda wagon złota i dlatego więc pytaj tego kto to zrobi albo tych co wchodzą na kontraktach w shorty za mega kasę i ich pytaj co nimi kierujepedro pisze:niech najwyższy Pan Ci błogosławi... tylko, dlaczego ja nie wziąłem sobie do serca Twojej sygnaturki...lukpiasek pisze:
cierpliwośći argumenty się pojawią z czasem , na razie to tylko teoria![]()
jak i pierwszy cel 1180 tam zobaczymy co dalej![]()
a jaki mamy trend teraz na złocie w średnim/krótkim terminie wg Ciebie ?lukpiasek pisze:
no co mam Ci odpowiedzieć dlaczego ma spadać skoro nie wiem , pewnie ktoś sprzeda wagon złota i dlatego więc pytaj tego kto to zrobi albo tych co wchodzą na kontraktach w shorty za mega kasę i ich pytaj co nimi kieruje![]()
a po za tym wszystkich moich patentów ci nie sprzedam
-- Dodano: pt 27-06-2014, 12:15 --
podkreślam to tylko teoria ! mogę sie mylić !