Przed zamknięciem rynku w piątek jeszcze kupiłem EU i sprzedałem GU.
Momenty wejścia zaznaczone, także zobaczymy jutro jak i czy "zripeintuje" oraz do ilu pipsów się "rozjedzie".
Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale wiem, że właśnie na zamkniętej piątkowej transakcji mam +24 pipsy i widać niezły repaint.Pitmaster pisze:Mam pytanie :
Chodzi mi o to czy mianownik jest ważniejszy czy licznik w parach ; czy to ma jakieś znaczenie czy usd jest w liczniku czy w mianowniku
Teoretycznie matematycznie tak, ale praktycznie nie do końca.trzycenty pisze:Ale zajecie przeciwnych pozycji na EURusd i GBPusd nie rozni sie niczym od zajecia pozycji na GBPeur.
Wskaźnik, który jest na początku tematu i to co z niego można wyczytać.trzycenty pisze:A co jest wskazaniem Magictrader, o ktorym mowisz?
Tak zauważyłem, nie przeszkadza mi to za bardzo, bo gdy repaintuje na niekorzyść to otwieram dodatkowe pozycje.Baby FaceKiller pisze:a jak sobie radzisz z repaintami tego wskaźnika? zrób sobie zoom w mt4 na maxa a później go oddal i zobaczysz jak wykres tego wskaźnika przesunie ci sie na wykresie. Chyba to zauważyłeś?