Na euro do dolara (tzw edku) 1 pips licząc w złotych to około 35zł. 250 lotów to jak by nie patrzeć 25 milionów dolarów.

Również mi nie zależy żeby udowodnić światu, że mam rację. Ale jak chcesz się przekonać na własne oczy to wejdź na liteforex, napisz do supportu na live i spytaj. Wtedy przyznasz mi rację. Nie moja sprawa jak to się dzieje i dlaczego tak jest. Techniczne sprawy konta mnie nie interesują i suche wyliczanki na forum również. Otwieram taką pozycję i widzę realną kasę, która przybywa lub ubywa, więc nikt nie będzie mi wmawiał, że gadam bzdury i że to jest niemożliwe.FxTag pisze:Nie wiem co mam na to powiedzieć. Nie szukam tu zwady, Zdarza mi się czasami we wzlotach zagrać jednym lotem.
Na euro do dolara (tzw edku) 1 pips licząc w złotych to około 35zł. 250 lotów to jak by nie patrzeć 25 milionów dolarów.
nie mój interes. Piszesz że grasz 250 lotami. Więc przy 250 lotach 1 pips jest równy około 2500 dolarów.
no raczej nie dziśMarcin30 pisze:jak tak dalej pójdzie to jeszcze dzisiaj 9000 na DAX zobaczymy
O czym mówisz?wesoly pisze:Również mi nie zależy żeby udowodnić światu, że mam rację. Ale jak chcesz się przekonać na własne oczy to wejdź na liteforex, napisz do supportu na live i spytaj. Wtedy przyznasz mi rację. Nie moja sprawa jak to się dzieje i dlaczego tak jest. Techniczne sprawy konta mnie nie interesują i suche wyliczanki na forum również. Otwieram taką pozycję i widzę realną kasę, która przybywa lub ubywa, więc nikt nie będzie mi wmawiał, że gadam bzdury i że to jest niemożliwe.FxTag pisze:Nie wiem co mam na to powiedzieć. Nie szukam tu zwady, Zdarza mi się czasami we wzlotach zagrać jednym lotem.
nie mój interes. Piszesz że grasz 250 lotami. Więc przy 250 lotach 1 pips jest równy około 2500 dolarów.
Aaa no i gdybyś nie szukał zwady to byś się coś wypowiedział na temat swojego wcześniejszego testu i tego co o nim napisałem
O tym?FxTag pisze:1,36087 a 1,36097 o ile pipsów zwiększyła się liczba?
pojechales z grubej ruryhhhllllh pisze: A co mi tam otwieram 500 lotow sprzedaje GOLD.