Nie popisałeś sięwesoly pisze:O tym?FxTag pisze:1,36087 a 1,36097 o ile pipsów zwiększyła się liczba?
DayTrading: Wtorek 24.06.2014
Re: DayTrading: Wtorek 24.06.2014
Ile masz człowieku lat, że pisać nie potrafisz?hhhllllh pisze:dobra wesoły może gra na mongolskich kontach ( nie obrazajac mongolskich kont) gdzie loty liczone są w innych jednostkach i tam 250 lotów daja w obrót gdy na koncie posiadasz 2 kozy i 4 jaki, on ma obrót on widzi i on wie najlepiej a my to mu zazdroscimy i sie nie znamy.
wesoły jednak mnie nie zignorowałes, to po co się tak stawiasz i strugasz pawiana. Piszesz że mam ignora nagle mnie cytujesz, piszesz że grasz 250 lotów nagle... jak ci tu zaufać xD.
Po co mi jakieś maści wklejasz itd kiedy ja tu tylko zasugerowałem ze taki zarobek przy 250 lotach masz za 1.8 pipsa a nie za 18 co ci tym zrobilem urazilem, skrzywdzilem ? wez czlowieku sie ogarnij bo teraz to ja ci daje ignora bo nawet juz beki nie mam. Ty sie bedziesz stawial i dalej twierdzil ze 250 lotów to nie 250 lotow i taka rozmowa- sam sie krzywdzisz. zegnaj jak to na stepach powiadaja goń barana !
Tak samo jak Ty, podając 6 miejsc po przecinku.FxTag pisze:Nie popisałeś sięwesoly pisze:O tym?FxTag pisze:1,36087 a 1,36097 o ile pipsów zwiększyła się liczba?
A co się będe, stać mnie to otwieram, troche spadnie to kolejne 500 dobijespontfx pisze:pojechales z grubej ruryhhhllllh pisze: A co mi tam otwieram 500 lotow sprzedaje GOLD.
tez swoje pare lotow dalem na S wiec jutro widze 1300
pilnuj i pakuj dalej S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
eheheheheh ubawiłem się
))) naprawdę wartu tu posiedzieć
)
Jakieś 2-3 lata wstecz zrezygnowałem z tego forum bo straszne darcie kotów było --- z ciekawości wszedłem w tym miesiącu i jak widzę non stop to samo heheh
btw do kogo kierować słowo ws odzyskania starego konta ?

Jakieś 2-3 lata wstecz zrezygnowałem z tego forum bo straszne darcie kotów było --- z ciekawości wszedłem w tym miesiącu i jak widzę non stop to samo heheh
btw do kogo kierować słowo ws odzyskania starego konta ?
... wyluzuj Zuza warkocze ...
hhhllllh pisze:A co się będe, stać mnie to otwieram, troche spadnie to kolejne 500 dobijespontfx pisze:pojechales z grubej ruryhhhllllh pisze: A co mi tam otwieram 500 lotow sprzedaje GOLD.
tez swoje pare lotow dalem na S wiec jutro widze 1300
pilnuj i pakuj dalej S

NA SP500 poziom 1950 w grze, chyba koniec na dzisiaj...
Jutro wg Mnie pojadą niżej, cel dla Daxa 9850
Jutro wg Mnie pojadą niżej, cel dla Daxa 9850
Panowie, pytako z innej beczki.
Działa wam Armada markets ? Jakoś się połączyć nie mogę...
Działa wam Armada markets ? Jakoś się połączyć nie mogę...
Ile masz człowieku lat, że pisać nie potrafisz?
5 miejsc po przecinku.
Tak samo jak Ty, podając 6 miejsc po przecinku.[/quote]FxTag pisze:Nie popisałeś sięwesoly pisze:O tym?FxTag pisze:1,36087 a 1,36097 o ile pipsów zwiększyła się liczba?
5 miejsc po przecinku.
pewnie ma na myśli najmniejszy punkt = ostatnie miejsce kwotowania czyli 0.1p... wtedy by się zgadzało.wesoly pisze:Ale przecież ja lepiej wiem co mam na platformie. Dałem link do kalkulatora wejdź i zobacz po co od razu się naśmiewasz? Przecież bardzo łatwo mogę udowodnić że mam rację. Zamiast strugać pawiana i się błaźnić wejdź, sprawdź a później wróć i przeproś.MaciejWLKP pisze:człowieku przestań się kompromitować bo robisz się zabawny, nawet nie umiesz policzyć ile to 1 pips przy 250 lotach wielki inwestor![]()
idź do innej piaskownicy bo tu ludzie zarabiają pieniądze a nie bawią się jakimiś głupotami jak ty.
Kurdę widzę że kupa zabawy mnie ominęła.
Wesoły co tam twoje 250 lotów ja miałem swojego czasu konto micro z to nawet po 2k wchodziłem na jedną pozycję żeby przez chwilę poczuć się jak najwięksi gracze planety. Ale powiedz czy obracając takimi pozycjami warto się chwalić że zarobiło się 5 tysiaków to tak jak jak bym się chwalił że zarobiłem 50 dolców obracają pozycją 2 lotów. Wynik co najmniej mierny.
Wesoły co tam twoje 250 lotów ja miałem swojego czasu konto micro z to nawet po 2k wchodziłem na jedną pozycję żeby przez chwilę poczuć się jak najwięksi gracze planety. Ale powiedz czy obracając takimi pozycjami warto się chwalić że zarobiło się 5 tysiaków to tak jak jak bym się chwalił że zarobiłem 50 dolców obracają pozycją 2 lotów. Wynik co najmniej mierny.