problem z zleceniem oczekującym
Re: problem z zleceniem oczekującym
Coś za coś. Nie jest najniższa ale w parze idzie jakość usług. Pytanie co jest dla kogo priorytetem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
jak zauwazylem na stronce mforex nie posiada konta micro? Bo zawazylem ze w przypadku micro czesto nie ma prowizji.I na dodatek patrze ze ze Swapem tez ladnie:)
Ostatnio zmieniony 20 cze 2014, 11:57 przez rybek009, łącznie zmieniany 1 raz.
Są konta Mini ale jako rachunki dodatkowe. Najpierw trzeba założyć Standard z min. depozytem 2000 PLN. Prowizja jest taka sama na obu rodzajach kont.
Może u niektórych brokerów nie ma prowizji na małych kontach ale wtedy na pewno jest to kompensowane wyższymi spreadami.
Może u niektórych brokerów nie ma prowizji na małych kontach ale wtedy na pewno jest to kompensowane wyższymi spreadami.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
To moze mi doradzisz. Moja metody gry wykorzystuje fakt cos w stylu scalpowania i maksymlanie lapie 10 pipsow. Szuka brokera ktory powiedzmy juz odrzuce sobie mozliwosc automatycznego ustawiania OCO. Jakos to rozwiąże, szukam brokera z niskim spreadem oraz niskim swapem.
Moje zdanie masz już wyżej
. Idealnego brokera nie znajdziesz, zawsze trzeba pójść na jakiś kompromis.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
wyzej tzn? mforex? - przeciez do scalpowania on sie wogole nie nadaje?
Koszty nie są najniższe na rynku ale za to zlecenia wchodzą szybko, poślizgi cenowe są bardzo znośne i do tego otrzymujesz narzędzie, które zdecydowanie ułatwia scalping. Możesz wybrać brokera z niższą prowizją, który niekoniecznie zaoferuje Ci to samo ale ostatecznie może wyjść na jedno. Każdy sam podejmuje decyzję
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Mam takie jeszcze pytanie z innej beczki ale jak się tu wypowiadam to może mi pomozesz:
chce zrealizować operację Buy i otwiera się ona z cena ask i zgodnie z zasada powinna byc zamknieta po cenie bid. Zalezy mi zeby utrzymac stosunek np 1 do 5 tp do sl od ceny bid ( czyli ta co widzialem w momencie kupna) jezeli natomiast ustawiam take point i stop loss od ceny ask 100 do 500 to stosunek ten do ceny bid wyglada 125 do 475 ( z uwzglednieniem spread). Czyli defakto wzgledem ceny ask wyglada to na 1 do 5 a wzgledem ceny bid to nawet nie jest 1:4, jezeli natomiast wzgledem bid ustawie proporcje te to wychodzi 75 do 525. Troche dziwne ale jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic poniewaz niby place tylko jeden spread 25. to moglby sie wydawac ze jak ustawie propocje 100 do 500 wzgledem ceny ask wszystko powinno byc utrzymane w stosunku 1do 5. Pewnie zle gdzies to rozumuje moze ktos pomoc
chce zrealizować operację Buy i otwiera się ona z cena ask i zgodnie z zasada powinna byc zamknieta po cenie bid. Zalezy mi zeby utrzymac stosunek np 1 do 5 tp do sl od ceny bid ( czyli ta co widzialem w momencie kupna) jezeli natomiast ustawiam take point i stop loss od ceny ask 100 do 500 to stosunek ten do ceny bid wyglada 125 do 475 ( z uwzglednieniem spread). Czyli defakto wzgledem ceny ask wyglada to na 1 do 5 a wzgledem ceny bid to nawet nie jest 1:4, jezeli natomiast wzgledem bid ustawie proporcje te to wychodzi 75 do 525. Troche dziwne ale jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic poniewaz niby place tylko jeden spread 25. to moglby sie wydawac ze jak ustawie propocje 100 do 500 wzgledem ceny ask wszystko powinno byc utrzymane w stosunku 1do 5. Pewnie zle gdzies to rozumuje moze ktos pomoc
Niestety nie mam pojęcia o co Ci chodzi
. Raczej zmierzałbym do wniosku, że to nie apteka i nawet jak sobie ustawisz na sztywno dany stosunek to chwilowe rozszerzenie spreadu czy poślizg cenowy go zaburzą, częściej lub rzadziej.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Chyba rozgryzlem swoj problem jezeli chce sprawdzic od ceny bid ( od tej ktora widze w tym momencie) stosunek 1:1(100pkt do 100pkt czy wejdzie) to defakto musze sprawdzac z uwzglednieniem podatku stosunek 125:75(pkt) od ceny bid ?Dobrze rozumiem?