problem z zleceniem oczekującym
Re: problem z zleceniem oczekującym
To jeszcze raz zadam pytanie. Potrzebuje brokera niech zostanie ECN. Najlepiej z platforma Mt4 z mozliwoscia albo skryptu napisania albo juz wbudowanej funkcji OCO. Jezeli skrypt napisac to tak aby moc pracowac w trybie offline. Umie ktos pomoc. widzialem ze w swojej ofercie ma duzo firm tylko czesto platforma jest meta trader pro. Jak juz nie bd mial rozwiazania to przejde wlasnie tam.
mForex - ECN, MT4, mają bardzo ciekawy wynalazek jak Smart Orders ze zleceniami niestandardowymi, w tym OCO. Niestety MT4 ma to do siebie, że nigdy nie będzie można pracować offline na takich zleceniach więc tego nie przeskoczysz. Jeśli chcesz, aby np. TS działał przy wyłączonym komputerze to pozostaje wyposażyć się w VPS.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
raposo pisze:mForex - ECN, MT4, mają bardzo ciekawy wynalazek jak Smart Orders ze zleceniami niestandardowymi, w tym OCO. Niestety MT4 ma to do siebie, że nigdy nie będzie można pracować offline na takich zleceniach więc tego nie przeskoczysz. Jeśli chcesz, aby np. TS działał przy wyłączonym komputerze to pozostaje wyposażyć się w VPS.
czyli pw tym rozwiązaniu najlepszym rozwiązaniem było by pro meta trader ktora np ing proponuje? pewnie mabnk rowniez? Bo nie wiem czy dobrze rozumiem pro meta trader ma mozliwosc wykonywania tych zlecen w trybie offline?
To mówisz o ProTraderze, a nie o MT4. "Delikatna" różnica
. PT ma jeszcze Alior.
Zupełnie różne platformy więc sam musisz odpowiedzieć sobie na pytanie, która Ci bardziej odpowiada.

Zupełnie różne platformy więc sam musisz odpowiedzieć sobie na pytanie, która Ci bardziej odpowiada.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
sorka zle sie sprecyzowalem. SZUKAM MT4 i mi odpowiedziales ze nie da rady offline, ale wtedy moje drugie pytanie czy Pro Trader musi byc online zeby realizowac te zlecenia?
Żadna platforma nie musi być online, żeby realizować zlecenia oczekujące - one zawsze wiszą po stronie serwera brokera. Jednak jeśli platforma jest offline to nie można ich edytować w żaden sposób.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
dzieki za odpowiedz. Moje kolejne pytanie czy jest platforma realizujaca zlecenie oczekujace które:
tak jak wczesniej wspomnialem realizuje takie zlecenie ze o 21 ustawiam ze o 22 zrealizowane zostanie przez platformę zlecenie buy lub sell w zaleznosci od tego jakie o 21 ustawie. Jest taki broker ktory to umożliwia?
To prawda ze w chwili obecniej nie mozna zakladac w admirale kont real? Bo staraja sie o jakis certyfikat? Nie wiem dokladnie o co chodzi.
tak jak wczesniej wspomnialem realizuje takie zlecenie ze o 21 ustawiam ze o 22 zrealizowane zostanie przez platformę zlecenie buy lub sell w zaleznosci od tego jakie o 21 ustawie. Jest taki broker ktory to umożliwia?
To prawda ze w chwili obecniej nie mozna zakladac w admirale kont real? Bo staraja sie o jakis certyfikat? Nie wiem dokladnie o co chodzi.
W mForex narzędzie Smart Orders oferuje zlecenia niestandardowe, w tym też jest taka opcja. Mają platformę MT4, tak jak chciałeś. Zainstaluj demo, zapoznaj się z instrukcją Smart Orders i gotowerybek009 pisze:dzieki za odpowiedz. Moje kolejne pytanie czy jest platforma realizujaca zlecenie oczekujace które:

W Armada Markets. Tak to prawda, szczegóły znajdziesz w wątku na ich temat.rybek009 pisze: To prawda ze w chwili obecniej nie mozna zakladac w admirale kont real? Bo staraja sie o jakis certyfikat? Nie wiem dokladnie o co chodzi.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
dość ciekawa opcja- ale zmartwiła mnie prowizja które pobierają za wejście na rynek. Jest duza