AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

ANGAWE
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: AliorTrader - ECN.

Nieprzeczytany post autor: ANGAWE »

Zgadza się. Gram długoterminowo więc spred,prowizja mają drugorzedne znaczenie. Broker brokerowi nie równy. Warto mieć kilka kont.

openinvestment
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: openinvestment »

ANGAWE pisze:Zgadza się. Gram długoterminowo więc spred,prowizja mają drugorzedne znaczenie. Broker brokerowi nie równy. Warto mieć kilka kont.
A dla Ciebie ma znaczenie pierwszorzędne?

ANGAWE
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ANGAWE »

zysk>straty :561:

lucek34
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: lucek34 »

jak długo można trzymać pozycje otwarte ? żeby przypadkiem sami mi nie zamkneli że za długo !

eddek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: eddek »

Nie mogę się zalogować. Nie dostaję hasła SMS, mimo wielu prób, a chcę usunąć zlecenie oczekujące. Co za bank, litości! Teraz będę w plecy.

Dla potomnych: jeśli chcecie coś zrobić przez telefon, to opłata wynosi 50 zł. :lol: :lol: :lol:
Złożyłem dyspozycję na usunięcie hasła SMS i teraz muszę czekać kilka minut, a widzę po kursie, że pozycja już weszła i chcę ją szybko zamknąć. Oczywiście muszę czekać...

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

eddek pisze:Nie mogę się zalogować. Nie dostaję hasła SMS, mimo wielu prób, a chcę usunąć zlecenie oczekujące. Co za bank, litości! Teraz będę w plecy.

Dla potomnych: jeśli chcecie coś zrobić przez telefon, to opłata wynosi 50 zł. :lol: :lol: :lol:
Złożyłem dyspozycję na usunięcie hasła SMS i teraz muszę czekać kilka minut, a widzę po kursie, że pozycja już weszła i chcę ją szybko zamknąć. Oczywiście muszę czekać...
Uspokoiłeś mnie. Myślałem, że tylko u mnie nie działa. :D
The only way is up

whitefox
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: whitefox »

Czy ktoś z Was testował ING? oni też mają protrader-a

Ja mam już dosyć tego czegoś. Zamiast ruszać z kampanią reklamową, powinni popracować nad problemami technicznymi.

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

whitefox pisze:Czy ktoś z Was testował ING? oni też mają protrader-a

Ja mam już dosyć tego czegoś. Zamiast ruszać z kampanią reklamową, powinni popracować nad problemami technicznymi.
Drodzy Koledzy!
Czytacie poprzednie posty, widzicie , ze PT nie działa tak jak powinien a mimo to dalej chcecie uzywać platformy tego brokera.
Naprawdę nie rozumiem więc płaczu i utyskiwań. Wiadomo, że nie działa a ktoś płacze , że nie działa :shock:
Dziwne byłoby gdyby było wszystko ok.
Sa setki innych brokerów. Nie lepiej zamiast stekać otworzyć gdzieś konto, gdzie będzie wszystko działać?

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

andrzej-sk pisze:

Drodzy Koledzy!
Czytacie poprzednie posty, widzicie , ze PT nie działa tak jak powinien a mimo to dalej chcecie uzywać platformy tego brokera.
Naprawdę nie rozumiem więc płaczu i utyskiwań. Wiadomo, że nie działa a ktoś płacze , że nie działa :shock:
Dziwne byłoby gdyby było wszystko ok.
Sa setki innych brokerów. Nie lepiej zamiast stekać otworzyć gdzieś konto, gdzie będzie wszystko działać?
Platforma nie należy do brokera i nie jest odpowiedzialna za 99,99% awarii w których są problemy z logowaniem lub kwotowaniem instrumentów...

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

Wuza pisze:
andrzej-sk pisze:

Platforma nie należy do brokera i nie jest odpowiedzialna za 99,99% awarii w których są problemy z logowaniem lub kwotowaniem instrumentów...
Jak najbardziej Kolega ma rację. Chodziło mi , że broker którego przerasta PT i nie daje rady z prawidłową obsługą tej platformy jest be a nie że PT jako platforma jest zła. :D Podejrzewam , ze nawet jak Alior przejdzie na MT to też będzie niezbyt ciekawie.

ODPOWIEDZ