AliorTrader - ECN.
Re: AliorTrader - ECN.
Zgadza się. Gram długoterminowo więc spred,prowizja mają drugorzedne znaczenie. Broker brokerowi nie równy. Warto mieć kilka kont.
-
- Gaduła
A dla Ciebie ma znaczenie pierwszorzędne?ANGAWE pisze:Zgadza się. Gram długoterminowo więc spred,prowizja mają drugorzedne znaczenie. Broker brokerowi nie równy. Warto mieć kilka kont.
zysk>straty 

jak długo można trzymać pozycje otwarte ? żeby przypadkiem sami mi nie zamkneli że za długo !
Nie mogę się zalogować. Nie dostaję hasła SMS, mimo wielu prób, a chcę usunąć zlecenie oczekujące. Co za bank, litości! Teraz będę w plecy.
Dla potomnych: jeśli chcecie coś zrobić przez telefon, to opłata wynosi 50 zł.
Złożyłem dyspozycję na usunięcie hasła SMS i teraz muszę czekać kilka minut, a widzę po kursie, że pozycja już weszła i chcę ją szybko zamknąć. Oczywiście muszę czekać...
Dla potomnych: jeśli chcecie coś zrobić przez telefon, to opłata wynosi 50 zł.

Złożyłem dyspozycję na usunięcie hasła SMS i teraz muszę czekać kilka minut, a widzę po kursie, że pozycja już weszła i chcę ją szybko zamknąć. Oczywiście muszę czekać...
Uspokoiłeś mnie. Myślałem, że tylko u mnie nie działa.eddek pisze:Nie mogę się zalogować. Nie dostaję hasła SMS, mimo wielu prób, a chcę usunąć zlecenie oczekujące. Co za bank, litości! Teraz będę w plecy.
Dla potomnych: jeśli chcecie coś zrobić przez telefon, to opłata wynosi 50 zł.![]()
![]()
![]()

The only way is up
Czy ktoś z Was testował ING? oni też mają protrader-a
Ja mam już dosyć tego czegoś. Zamiast ruszać z kampanią reklamową, powinni popracować nad problemami technicznymi.
Ja mam już dosyć tego czegoś. Zamiast ruszać z kampanią reklamową, powinni popracować nad problemami technicznymi.
-
- Pasjonat
Drodzy Koledzy!whitefox pisze:Czy ktoś z Was testował ING? oni też mają protrader-a
Czytacie poprzednie posty, widzicie , ze PT nie działa tak jak powinien a mimo to dalej chcecie uzywać platformy tego brokera.
Naprawdę nie rozumiem więc płaczu i utyskiwań. Wiadomo, że nie działa a ktoś płacze , że nie działa

Dziwne byłoby gdyby było wszystko ok.
Sa setki innych brokerów. Nie lepiej zamiast stekać otworzyć gdzieś konto, gdzie będzie wszystko działać?
Platforma nie należy do brokera i nie jest odpowiedzialna za 99,99% awarii w których są problemy z logowaniem lub kwotowaniem instrumentów...andrzej-sk pisze:Drodzy Koledzy!whitefox pisze:Czy ktoś z Was testował ING? oni też mają protrader-a
Czytacie poprzednie posty, widzicie , ze PT nie działa tak jak powinien a mimo to dalej chcecie uzywać platformy tego brokera.
Naprawdę nie rozumiem więc płaczu i utyskiwań. Wiadomo, że nie działa a ktoś płacze , że nie działa![]()
Dziwne byłoby gdyby było wszystko ok.
Sa setki innych brokerów. Nie lepiej zamiast stekać otworzyć gdzieś konto, gdzie będzie wszystko działać?
-
- Pasjonat
Jak najbardziej Kolega ma rację. Chodziło mi , że broker którego przerasta PT i nie daje rady z prawidłową obsługą tej platformy jest be a nie że PT jako platforma jest zła.Wuza pisze:andrzej-sk pisze:Platforma nie należy do brokera i nie jest odpowiedzialna za 99,99% awarii w których są problemy z logowaniem lub kwotowaniem instrumentów...whitefox pisze:Czy ktoś z Was testował ING? oni też mają protrader-a