DayTrading: Wtorek 17.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 cze 2014, 00:00

Wzrost
8
35%
Bez zmian
3
13%
Spadek
12
52%

Liczba głosów: 23

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 17.06.2014

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

wesoly pisze:Do tego jeszcze taka może trochę niemrawa ale wg. mnie wystarczająca spadająca gwiazda na D1 :P
bardziej niż na tą spadającą gwiazdę to zwróciłbym uwagę na :
1) LT od której ta świeca się odbiła
2) fakt, że najprawdopodobniej dzisiaj zostanie potwierdzona ładną spadkową świecą...

jednak pamiętać należy że funt silny jest...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
ByQ
Gaduła
Gaduła

Re: Simply The Best :)

Nieprzeczytany post autor: ByQ »

Ciapul pisze:
ByQ pisze:śmiał zwrócić uwagę wielkiemu ciapulowi
nie jedna osoba zwracała mi tutaj uwagę i nie jest to dla mnie żaden problem, co więcej dla tych uwag przynajmniej ja tutaj od czasu do czasu coś piszę - tylko że te uwagi muszą mieć sens a w twoich wypowiedziach jest wszystko poza nim...
ByQ pisze:puszczaja ci nerwy bo stwierdzilem, ze gadasz głupoty
tak zwłaszcza te logistyczne
ByQ pisze:Straszliwie mnie wnerwia takie umniejszanie i ublizanie komuś tylko na podstawie tego czym gra i jak gra
kto używa haseł bzdury, głupoty itp... ja ? jakbyś miał problem to przejrzyj sobie swoje the best of...
ByQ pisze:to jak podszedles do tematu świadczy tylko o twojej glupocie i syndromie wyższości nad innymi
ja nikomu nie mowie co ma robic albo nie, co ma analizowac albo nie... ze pisze bzdury itp... dodatkowo patrz punkt wyżej
ByQ pisze:I Generalnie to sprawia mi wielka radość jak widzę ze się denerwujesz i jak patrzę jaki jest powód tego.
fajnie ze sie cieszysz... tylko zastanow z czego - ja, podobnie jak i spora grupa na tym forum poprostu z ciebie leją a ty twierdzisz ze ktos sie denerwuje... takich jak ty bylo tu od groma i bedzie jeszcze wiecej... wiekszosc sie juz do tego typu zjawisk przyzwyczaila i traktuje to jako zlo konieczne wiec albo sie was olewa albo z was leje...
Albo was... ;) raczej ty się tutaj osmieszyles ;) pamiętaj ciapul ze takich jak ty to tu było wieeeleee ;)

Kabel L 1.6943 tp 1.7147 SL 1.6935.

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

ByQ pisze:Albo was... ;) raczej ty się tutaj osmieszyles ;) pamiętaj ciapul ze takich jak ty to tu było wieeeleee ;)
od twojej rejestracji nie minął jeszcze miesiąc aż już się tutaj bogiem kreujesz...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

pedro pisze:
harymilloki pisze:
pedro pisze:Wy naprawde widzicie dalsze spadki na złocie?... :)

nie żeby coś, zdanie chciałem poznać inne do mojego... bo dzisiejszej szpilce w dół, raczej 1250 już długo nie zobaczymy...

Niestety dla niektórych ale widzę ... Taj jak pisałem wcześniej. Wydaje mi się że podwójny dołek to będzie dobra okazja do odwrócenia się.
jak przejdą 1250, to też tak pomyślę... ;) poki co, prawie każdy dołek, L... dziś z 1261 i +10 weszlo ;)

nastawienie tylko na kupno złota, ograniczyło mi pole manewru do jednej tylko strony... polubiłem to podejście :D
metoda rewelacja masz racje ale ma jedna podstawową wadę nie toleruje błędów i złej interpretacji trendu ;)

-- Dodano: wt 17-06-2014, 22:11 --
Ciapul pisze:
ByQ pisze:Albo was... ;) raczej ty się tutaj osmieszyles ;) pamiętaj ciapul ze takich jak ty to tu było wieeeleee ;)
od twojej rejestracji nie minął jeszcze miesiąc aż już się tutaj bogiem kreujesz...
oj gdyby tylko było więcej takich "miszczów" oj wróciła by dawna zmienność :mrgreen:
Ciapul tylko go nie zniechęcaj za bardzo i tak odda depo i tak :wink:
Ostatnio zmieniony 17 cze 2014, 22:13 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

ByQ pisze: I tak na koniec. Straszliwie mnie wnerwia takie umniejszanie i ublizanie komuś tylko na podstawie tego czym gra i jak gra. Tak na marginesie to mój depozyt jest kilkunastokrotnie większy, gram o wiele dłużej niż myślisz a to ze przedstawiłem się na tym forum tak a nie inaczej i to jak podszedles do tematu świadczy tylko o twojej glupocie i syndromie wyższości nad innymi.
Skąd wiesz kto ma jaki depozyt? Takie pisanie tylko świadczy o próbie podniesienia swojego EGO poprzez dokopanie innym na zasadzie "co to ja nie jestem"..... Już wielu takich ludzi znałem, którzy dużo gadali, a jeszcze więcej wrzeszczeli.
Wklejaj kolego zrzut ekranu depo i udowodnij co to znaczy "kilkunastokrotnie większy".
To jeśli (załóżmy) ja mam depozyt powiedzmy 20.000 PLN, to Ty masz 20.000 x powiedzmy 15 (piętnaście = kilkanaście) = 300.000 PLN. Zgadza się? :) To jeśli grasz tak jak piszesz to już dawno powinieneś mieć zero ;)

Jak dla mnie ByQ = Kusus, albo Rychu ;) (sorry Kusus jesli nie trafiłem - ale podobny styl pisania, a Kususa nie ma).
Ale kiedyś dostałem priva od Rycha (użytkownik z jednym postem + ban), że ByQ to wielki gracz itp. Mam te privy nadal :mrgreen:
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: Odp: DayTrading: Wtorek 17.06.2014

highend pisze: Jak dla mnie ByQ = Kusus, albo Rychu ;) (sorry Kusus jesli nie trafiłem - ale podobny styl pisania, a Kususa nie ma).
Rysio to nie jest bo on jest inteligentny tyle ze nerwowy...
Kuskus raczej tez nie bo on nie pieprzyl tak od rzeczy...
Ale byl tu kiedys taki trol entropia czy etiopia i to jest dokladnie ten sam styl...

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: Odp: DayTrading: Wtorek 17.06.2014

highend pisze:Skąd wiesz kto ma jaki depozyt?
jak smiesz tak umniejszac i ublizac ByQ'owi - on wie wszystko...

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

z innej beczki - meksyk czarnym koniem?

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

Z typowaniem wstrzymam się do zakończenia fazy grupowej, ale dzisiejszy mecz pokazał, że Meksyk jest takim samym kandydatem do tytułu, co gospodarze.

Zablokowany