DayTrading: Wtorek 17.06.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 cze 2014, 00:00

Wzrost
8
35%
Bez zmian
3
13%
Spadek
12
52%

Liczba głosów: 23

Awatar użytkownika
melpomena
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 17.06.2014

Nieprzeczytany post autor: melpomena »

Oj, chłopcy, chłopcy... Ta wasza rywalizacja budzi uśmiech na damskim licu ;-). PRZECIEŻ SZANSE NA SPOTKANIE W REALU MACIE NIEWIELKIE! Nie jesteście sobie rywalami, bowiem rywalem klientów brokera MM jest... sam broker.
Ładnie mi tu się poprzepraszać, a tytułem rekompensaty - wrzucić na mój PW propozycje setupów 100% ;-).

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

byqu jak e/a i a/u bo moje prognozy o tylek rozbić miało być tak ostro a idzie bokiem ;) masz już całe depo w aud czy jeszcze nie :) ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

ByQ pisze:nigdy w życiu, próbuje tylko ci pokazać ze nie ma to znaczenia
ale czy ktokolwiek cie prosil bys komukolwiek cokolwiek pokazywal ? nie dostrzegasz tego ze wpier... w kazda wymiane zdan bez wzgledu na to czy masz cos do powiedzenia czy nie i czy ktokolwiek cie o cokolwiek pytal ?
ByQ pisze:i to ze jesteś tutaj dłużej nie znaczy ze jesteś lepszy
nie znaczy...ale nie tobie to oceniac
ByQ pisze:Zresztą te twoje analizy....
nie podoba sie to nie czytaj - proste ale chyba niezrozumiale - sprobuj to scałkowac...
ByQ pisze: sorry brachu ale jesteś przejawem totalnego braku jakiegokolwiek IQ
z ciebie natomiast inteligencja kipie....
ByQ pisze: Co do kolegi entropii - byłem jednym z tych co raczej go nie szanowali.
Co do kolegi kususa - spoko gość i raczej z tego co pamiętam tez jechał po highendzie no ale nie ma się co dziwić bo takich ludzi powinno się banowac. Ciekawie mnie kim jest ciapul.... Jak myślicie??? Może to cugan albo polbanda??? :)))))
Kto cie pytal o zdanie w tej kwestii ??

-- Dodano: wt 17-06-2014, 23:45 --
melpomena pisze:Oj, chłopcy, chłopcy... Ta wasza rywalizacja budzi uśmiech na damskim licu
problem w tym, ze z nim nie ma po co ani o co rywalizowac... tylko ze on tego nie rozumie... jedyne co potrafi to pieprzyć zgodnie z definicją swojego gatunku : Buhaj (stadnik lub potocznie byk) − przeznaczony do rozpłodu samiec bydła domowego.
melpomena pisze:wrzucić na mój PW propozycje setupów 100% ;-).
Może nie na PW - mój setup 100% - urlop :) czekam tylko na jutrzejszy protokół MPC, wsiadam w samolot i na południe...

-- Dodano: wt 17-06-2014, 23:51 --
ByQ pisze:trolle jakich pełno... Szczególnie ciapul.
no wymyśl cos jeszcze równie mądrego geniuszu...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Zablokowany